Un bărbat din Bacău și-a reclamat fosta soție că a achitat partajul cu bani falși

Ultima actualizare: 28-10-2021 17:44

O femeie din oraşul Comăneşti este cercetată penal de poliţişti pentru infracţiunea de înşelăciune, după ce ar fi achitat partajul apartamentului cu bani falşi.

Poliţiştii au fost sesizaţi de fostul soţ al femeii care a constatat că bancnotele primite au aceeaşi serie.

"Poliţia oraşului Comăneşti a fost sesizată telefonic de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitate, despre faptul că fosta sa soţie i-a achitat o sumă de bani, ce par a fi falşi, reprezentând partajul apartamentului proprietate comună. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce se afla în incinta unui birou notarial din oraşul Comăneşti cu intenţia de a finaliza contractul de partajare a unui imobil comun dobândit în timpul căsătoriei cu fostul soţ, femeia l-ar fi înşelat pe acesta dându-i suma de 5.000 de lire susceptibile a fi false, toate având aceeaşi serie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Bancnotele false au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele femeii a fost întocmit un dosar penal privind infracţiunea de înşelăciune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO