Trei bărbați au fost împușcați, cu o armă neletală, în Dolj. Ce s-a întâmplat cu cel care a tras

Ultima actualizare: 27-09-2021 17:03
pistol Craiova
Politia Romana

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat preventiv, după ce a împuşcat trei bărbaţi cu o armă neletală, în judeţul Olt. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat de luni al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în data de 25 septembrie, în jurul orei 22.10, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că în comuna Bobiceşti a avut loc un conflict, iar trei bărbaţi au fost împuşcaţi de o persoană, care a fugit cu un taxi după comiterea faptei, arată News.ro. 

Poliţiştii au început căutările autoturismului şi ale bărbatului. Maşina a fost oprită în comuna Oboga, iar în ea se afla doar şoferul. Apoi, bărbatul a fost găsit în oraşul Balş, fără a avea arma asupra sa.

“În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobiceşti, iar în urma unor discuţii contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra altor trei bărbaţi, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului şi corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă”, a transmis IPJ Olt.

Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Balş pentru îngrijiri medicale, medicii stabilind că nu le-a fost pusă viaţa în pericol.

Poliţiştii au găsit arma folosită într-o locuinţă din oraşul Balş.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. El a fost prezentat, luni, instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!