Profesor din SUA, acuzat că a umilit o elevă în fața clasei din cauza ținutei


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2017 19:19
Categorie: Stiri Diverse
Kelsey Anderson

O elevă susține că a rămas traumatizată după ce un profesor i-ar fi spus că „o femeie, care poartă mai multe mărimi la îmbrăcăminte, ar trebui să se îmbrace corespunzător.”

 O elevă susține că a fost dată afară de la ore pe motiv că un profesor s-a declarat a fi nemulțumit de ținuta sa.

Kelsey Anderson, în vârstă de 17 ani, susține că a rămas înmărmurită atunci când unul dintre profesori i-ar fi spus că „o femeie, care poartă mai multe mărimi la îmbrăcăminte, ar trebui să se îmbrace corespunzător.” În plus, profesorul i-ar fi spus că ținuta pe care tânăra a îmbrăcat-o contravine regulilor școlii, notează The Independent.

În ziua cu pricina, tânăra purta o bluză cu mânecă lungă și o pereche de blugi. Profesorul a considerat că ținuta este una neadecvată și contravine regulilor Liceului Joplin, Missouri.

Mama elevei este nemulțumită de tratamentul la care fiica sa a fost supusă în fața clasei. „Femeile voluptoase trebuie să poarte haine care să le acopere pieptul”, susține mama elevei, Melissa Barber, că i-ar fi spus profesorul.

Mesajul de pe Facebook postat de mama copilei a fost distribuit de peste 70.000 de persoane. În plus, femeia susține că fiica este „rușinată și oripilată de cele întâmplate.”

Conducerea liceului investighează cazul

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO