Povestea unei femei care trăiește lângă aeroport. Ce se întâmplă la fiecare 20 de minute

Dată publicare: 25-04-2019 15:24
Dată actualizare: 25-04-2019 15:38


Povestea unei femei care trăiește lângă aeroport. Ce se întâmplă la fiecare 20 de minute

O pensionară spune că renovările făcute recent la un aeroport situat în apropierea casei sale i-au distrus liniștea. Femeia spune că aproximativ 50 de avioane trec zilnic pe deasupra casei sale.

Janet Marchant, în vârstă de 67 de ani, spune că noua pistă a aeroportulului face ca avioanele să treacă la aproximativ 45 de metri înălțime deasupra casei sale, la intervale de 20 de minute.

Femeia locuiește în acea casă de șapte ani, împreună cu soțul său, dar până recent nu au avut astfel de probleme. Janet susține că acest „coșmar” a început după ultimele renovări.

Mai mult, zgomotul puternic și mirosul de fum i-au schimbat viața complet. „Nu poți să vorbești cu cinvea în curte din cauză că nu ne auzim. Chiar și când sunt în casă, trebuie să punem pauză televizorului până trece avionul. Suntem îngrijorați pentru nepoții noștri”.

Janet se teme și pentru structura casei sale care ar putea fi afectată cu timpul.

Problemele au început în luna noiembrie a anului 2017, când au început reabilitările la aeroportul din Essex, Anglia, potrivit Metro

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO