Polițiștii din Vaslui sunt în alertă, după ce o femeie a dispărut de o săptămână de acasă. Ce spune familia

02-12-2020 16:18


Polițiștii din Vaslui sunt în alertă, după ce o femeie în vârstă de 75 de ani a dispărut de acasă de aproape o săptămână.

Bătrâna ar mai fi plecat și cu alte ocazii de acasă, dar a revenit de fiecare dată. Din această cauză familia a anunțat abia după 2 zile dispariția femeii, iar acum se roagă să o găsească în viață.

Femeia este din satul Chircești, comuna Miclești, și a fost văzută ultima dată joia trecuta, pe 26 noiembrie, de către nora sa. Abia după două zile, femeia a anunțat poliția și a spus că bătrâna nu a mai ajuns acasă. Asta pentru că soacra sa ar mai fi plecat și cu alte ocazii de acasă, dar s-a întors. Acum însă rudele au intrat în panică.

Localnică: "A fost ieri poliția pe acolo să o caut
Reporter: Nu au găsit-o ?
Localnică: "Nu.
Reporter: Ce s-ar fi putut întâmpla?
Localnică: "Nu știu. Poate au luat-o. Pe aici, la noi, vin oameni din alte sate, băieții se bat, vin, rup garduri, era femeie la locul ei, dar poți să știi ce o duce mintea și capul ?!".

Localnic: "E plecata de acasă, dar unde a plecat nu știm nimic. Poate a băut, poate a căzut pe undeva".

În ultimele zile, au fost cercetate dealurile și pădurile din zonă, mai multe echipaje au intrat în gospodarii și au stat de vorbă cu zeci de persoane, însă nimeni nu știe nimic.

Marius Stânciu, purtător de cuvânt ISU Vaslui: "Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu un echipaj specializat și o autospecială de căutare/salvare pentru căutarea unei persoane de 74 de ani".

Audio Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: "La fața locului s-a deplasat o echipă operativă cu polițiști de la serviciul de investigații criminale, care împreună cu pompieri, jandarmi și voluntari au desfășurat activități de cercetare și scotocire pe raza comunei și în satele învecinate. În continuare, se fac cercetări pentru a identifica persoana dispărută".

Femeia are 1,60 m înălțime, 60 kg, păr cărunt. La data dispariției, purta fustă lungă de culoare neagră, geacă neagră din fâș, batic înflorat și papuci de pânză gri. Ca particularitate, are un mers șchiopatat. Oricine poate da detalii, este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO