Ploaie de păsări moarte într-un oraş din SUA. Oamenii dau vina pe extratereştri

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O întâmplare ciudată i-a pus pe jar pe locuitorii unui orăşel din Utah. Sute de grauri au căzut din cer şi au umplut aleile dintr-un cartier. Majoritatea păsărilor erau moarte şi doar câteva mai respirau şi au primit ajutor.

De la o influenţă extraterestră, până la dispozitive secrete testate de armata americană, localnicii s-au întrecut în explicaţii, unele de-a dreptul fanteziste.

Lacey Brown, localnică: "Eram în maşină şi am văzut cum păsările pică din cer."

Câţiva localnici au privit surprinşi cum mai mulţi grauri pică din cer. Alţii s-au trezit că aleea casei şi şoseaua din faţă e plină de păsări moarte. "Erau toate pe jos, pe aici, şi de-a lungul şoselei. Picau din cer de parcă erau frunze."

Nu erau frunze, ci grauri, care, la fel ca majoritatea păsărilor, zboară în stol. Zborul în stol le ajută să se încălzească pe timp de iarnă şi să ţină la distanţă păsările de pradă.

Elle Thomas, reporter: "Care ar puta fi motivul pentru care sute de păsări au căzut din cer? Unii oameni vorbesc de extratereştri, alţii spun că de vină e o furtună cu fulgere, alţii spun că au fost otrăvite. În acest caz, niciuna din aceste explicaţii nu e adevărată."

Poliţia are propria versiune, nu mai puţin ciudată. Sergent Chad Carpenter, poliţia din Draper: "Nu e vorba de extratereştrii, de vreun dispozitiv de camuflare sau de otravă. S-a întâmplat ceva ciudat. Păsările care zburau în stol s-au lovit de lateralul unui camion şi au căzut."

Poliţiştii spun că ceva l-a făcut pe graurele care conducea stolul să se lovească de maşină. Iar restul păsărilor l-au urmat. 17 dintre graurii găsiţi pe stradă şi duşi la doctor au supravieţuit. Când îşi vor reveni complet vor fi eliberaţi în natură.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 22 Octombrie 2021

45:51
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!