Pieton în stare gravă, după ce s-a lovit în fugă de o maşină. "Venea cam rătutit"

Ultima actualizare: 17-10-2019 22:29

Un tânăr de 33 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o camionetă pe o șosea din Dâmbovița.

Acesta s-ar fi izbit de oglinda mașinii, iar în momentul căderii, a suferit o lovitură puternică la cap.

După ce a pierdut foarte mult sânge, victima a ajuns în stare critică la spital.

Ion Soare, șoferul camionetei: „A venit la fugă, și a venit în oglindă aici, nu a venit în fața mașinii să îl lovesc cu fața mașinii, toată treaba aici..."

Accidentul a avut loc pe raza localității Dragodana, din Dâmbovița. Șoferul, în vârstă de 67 de ani, se îndrepta spre Târgoviște, iar la un moment dat un tânăr ar fi venit în fugă și s-ar lovit de oglinda mașinii.

Ion Soare, șoferul camionetei: „Acest cetățean venea pe lângă piatra asta, dar era un pic derutat, când am ajuns aici, la 4 metri de trecere, trecusem cu mașină, el a făcut la dreapta și a luat-o la fugă. Și s-a lovit în oglindă și a căzut jos"

Atât șoferul, cât și soția sa, care se află pe locul din dreapta, susțin că pietonul nu era pe zebră în momentul producerii impactului.

Elena Soare, soția șoferului: „Dânsul venea cam rătutit de aici, a venit până aici, nu știu, eu am zis că dacă a băut ceva, un pic rătutit era. Și a căzut, l-a lovit cu oglinda și a căzut aici. Pe trecere nu era”

Băiatul rănit lucrase ca ospătar la un han din apropiere și s-ar fi dus acolo pentru a-și saluta foștii colegi de muncă.

Florin Badea, reprezentantul hanului: „Venea la noi să ne viziteze, fiind fost angajat de-al nostru.”

Reporter: „Era pe trecere?”

Reprezentant han: „Noi așa bănuim, nu era consumator de alcool”.

Pe lânga pierderea masivă de sânge, tânărul a suferit mai multe fracturi .

Grav rănit, pietonul a fost preluat de un echipaj de la ambulanță și transportat de urgență la spitalul județean din Targoviștea, unde doctorii l-au băgat direct în sala de operații.

Oamenii legii urmează să vizioneze și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili dacă victima se afla sau nu pe trecerea de pietoni la momentul incidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO