Pedeapsa primită de pompierul din Botoșani imobilizat cu electroșocuri după ce și-a bătut soția însărcinată de față cu copiii

Ultima actualizare: 26-12-2021 15:51
se apropie de soție la mai puțin de 50 de metri sau de locuința acesteia, ori de locul de muncă, pe o durată de cinci ani.
Monitorul de Botosani

Pompierul din Botoșani care a trebuit imobilizat cu electroșocuri pentru că își bătea soția însărcinată de față cu cei 3 copii a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare și interdicția de a se apropia la mai puțin de 50 de metri.

 

Curtea Militară de Apel București l-a condamnat înainte de Crăciun pe pompierul din Botoșani la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru violență în familie, dar cu suspendarea executării pedepsei, scrie Monitorul de Botoșani.

Instanța din Capitală a anulat astfel pedeapsa mult mai dură a Tribunalului Iași, care îl condamnase pe pompier la aceeași durată de închisoare, dar cu executare.

De asemenea, bărbatul a fost obligat să presteze 80 de zile lucrătoare în cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani sau Primăria Municipiului Botoșani. Totodată, a fost obligat să-i plătească soției daune morale în valoare de 5.000 de lei.

În plus, judecătorii i-au interzis să se apropie de soție la mai puțin de 50 de metri sau de locuința acesteia, ori de locul de muncă, pe o durată de 5 ani.

 

La operațiunea de salvare au participat chiar colegii pompierului, care au spart ușa

 

Pe de altă parte, în urma condamnării definitive, care îl face pe bărbat incompatibil cu uniforma militară, ISU Botoșani va decide încetarea raporturilor de muncă.

Cazul pompierului din Botoșani a șocat opinia publică, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2021, când a fost nevoie ca polițiștii să-l imobilizeze cu electroșocuri, pentru că bărbatul care își bătea soția însărcinată și o amenința cu un cuțit la gâr, de față cu cei 3 copii ai lor, era extrem de violent.

La intervenție au participat chiar colegii bărbatului, aceștia spărgând ușa pentru a le permite polițiștilor să intre în casă.

Pompierul a închis lumina pentru a îngreuna operațiunea de salvare și ținea un cuțit la gâtul soției sale, însărcinată în ultimu trimestru, amenințând că o omoară.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO