Pățania unor tineri care au vrut să facă o ședință foto în aer cu avionul abia cumpărat


Ultimul update: Joi 22 August 2019 09:19
Data publicarii: Joi 22 August 2019 08:04
Categorie: Stiri Diverse

Doi tineri americani au scăpat cu viaţă după ce au aterizat forţat cu un avion de mici dimensiuni în Oceanul Pacific, la câţiva kilometri de ţărm.

Norocul lor a fost că un prieten, care pilota un alt avion, a văzut unde s-au prăbuşit şi a chemat paza de coastă. Cei doi au fost preluaţi de un elicopter şi duşi la spital.

Pilotul avionului prăbuşit abia îl cumpărase de o săptămână. De dragul aparatului de zbor, a vrut să facă o şedinţă foto cu avionul în aer, ajutat de un prieten, tot pilot.

David Lesh: "Aveam de gând să zburăm peste podul Golden Gate şi să facem un tur complet al golfului, evident că nu am mai reuşit".

Asta pentru că la aproape 8 kilometri de mal, motorul avionului a cedat, iar pilotul a fost nevoit să aterizeze cu el pe apă.

David Lesh: "Aș putea spune că cel mai probabil nu a trecut mai mult de un minut sau două din momentul în care mi-am dat seama că ceva nu era în regulă până când am atins apa".

Odată ajunşi în apă, pilotul şi fata care îl însoţea au ieşit pe aripa avionului şi l-au sunat pe amicul care rămăsese în aer.

Owen Leipelt: "La un moment dat i-am pierdut. Zburam în cercuri, nu i-am mai văzut deloc şi atunci m-a sunat David pe mobil, era în apă, m-a întors din drum şi m-a ghidat până în zona unde era".

Paza de coastă a ajuns rapid la locul accidentului şi i-a recuperat pe cei doi tineri cu ajutorul unui elicopter.

Ofiţer Mikol Sullivan: "Pentru cât de teribilă a fost experiența, pentru ce ar fi putut să se întâmple, nu a fost chiar așa de rău. A fost un adevărat miracol".

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Cozi și scandal la Înmatriculări Braşov. Oamenii se pun la rând cu noaptea în cap
A fost găsit fostul marinar rus care a lansat acum 50 de ani un mesaj în sticlă
Temperaturi ridicate și disconfort termic. Când vom scăpa de vremea caniculară
VIDEO PROTVPLUS.RO