O familie din Timiș și-a făcut piscină în fața casei cu apă adusă de la 50 de metri cu furtunul, de la fântâna publică

Dată publicare: 12-07-2021 21:00
Dată actualizare: 12-07-2021 21:05


O familie din Timiș și-a făcut piscină în fața casei cu apă adusă de la 50 de metri cu furtunul, de la fântâna publică

O familie din localitatea timișeană Grabaț și-a făcut o piscină în fața curții, la stradă, pe care au umplut-o cu apă adusă cu furtunul de la 50 de metri, de la o fântână publică, pentru a nu fi nevoiți să o plătească.

 

Toropiți de căldură, oamenii și-au amplasat piscina gonflabilă chiar la stradă, în fața curții, după care au întins un furtun de 50 de metri până la o fântână publică pentru a-și aduce apa gratuit.

Gestul lor a fost sesizat și de autorități, iar primăria comunei Lenauheim, de care aparține localitatea Grabaț, a decis să-i facă de râs.

”Între timp, la Grabaț, unii cetățeni inventivi și cu mult tupeu, își umplu piscinele din fața casei cu apă de la cișmeaua publică printr-un furtun de 50 de metri”, au scris edilii din Lenauheim pe pagina de Facebook a primăriei, unde au postat și fotografii cu piscina de la stradă, alimentată cu apă de la fântâna publică.


Surprinzător sau nu însă, dar intenția primăriei de a-i supune pe inventivii proprietari oprobiului public nu a fost tocmai încununat de succes.

Și asta pentru că majoritatea comentariilor sunt în apărarea familiei cu pricina, chiar dacă primăria le spune oamenilor că ei vor plăti acea apă.

 

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO