Motivul tulburător pentru care a ținut ascuns corpul mamei sale în subsol timp de 4 luni


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2019 18:10
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019 17:59
Categorie: Stiri Diverse
fiica criminala

O femeie de 60 de ani din Statele Unite a fost găsită vinovată, după ce i-a ascuns corpul mamei în subsol timp de patru luni. În această perioadă ea s-a folosit de ajutorul social al mamei sale, pentru a se întreține.

O vecină a alertat poliția, după ce nu a mai văzut-o pe mama femeii timp de câteva luni. Tot ea a mai adăugat că Paula Bergold, fiica victimei, era evazivă când cineva o întreba de mama sa, informează Independent.

Când oficialii au ajuns la locuința lor, au găsit un semn pe ușă, semnat de ea, pe care scria „Ruby e plecată din oraș, pentru a-și vizita niște prieteni.”

La scurt timp după ce corpul bătrânei a fost găsit, Paula ar fi declarat că a găsit-o pe mama ei moartă pe scaun și că doar a pus-o într-un container din cauza mirosului.

De asemenea, a mai adăugat că ea a supraviețuit datorită banilor din ajutorul social al femeii și că acest lucru a împiedicat-o să anunțe autoritățile.

Femeia urmează să se prezinte la proces zilele viitoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO