Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină

Luna plina astrologie
Shutterstock

Luna Plină din zodia Fecioară, din 24 februarie, anunță concluzii, decizii, culegerea roadelor și încheieri de etape al unor demersuri începute la Luna Nouă din zodia Fecioară, din 15 septembrie 2023.

Acum este momentul să finalizăm un obiectiv personal pe care ni l-am propus în toamna anului trecut.

Luna Plină din zodia Fecioară invită la vindecare spirituală, iertare și eliminarea a tot ce ne ține în loc să evoluăm sau ne dăunează sănătății. În harta astrală a fiecărui nativ există un domeniu unde este nevoie de vindecare emoțională, spirituală sau fizică.

Arhetipul Fecioarei este legat de organizare, atenție la detalii, curățenie, preocupare pentru starea de sănătate, simț practic, nevoia de a ajuta și de a fi în slujba celorlalți, dar și ancorarea în realitate.

Se activează axa Fecioară-Pești și este un moment favorabil să reflectăm la direcția spre care ne îndreptăm, să găsim un echilibru între vise și idealuri generate de zodia Pești și fapte, așa cum cere zodia Fecioară.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Saturn, seniorul karmei, face parte din configurația astrală, se află față în față cu Luna Plină din Fecioară și amplifică anumite stări, nemulțumiri legate de domeniul guvernat de Pești. Vestea bună este că Jupiter, marele benefic, aflat în zodia Taur, trimite razele sale și ne ajută să găsim cele mai bune soluții la o problemă care ne frământă.

Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul zodiei Fecioară, se află în zodia Pești și atrage atenția la comunicare, la felul în care transmitem informațiile sau ne spunem nemulțumirile. Recomandarea astrelor este să fim atenți la mesajele pe care le primim din partea Universului, sub formă de vise sau alte căi, pentru că unele dintre ele se vor dovedi a fi prețioase.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de Luna Plină din zodia Fecioară pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul muncii, rutinei zilnice, activitățile profesionale, relațiile cu colegii și starea de sănătate. Pot avea loc concluzii și încheieri de etape profesionale, dar se deschid alte uși, dacă vor știi să comunice, să negocieze și să se pună în valoare.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul iubirii, aventurilor romantice, distracției, copiilor, proiectelor de creativitate, valorificarea unei pasiuni. Se încheie o etapă sau se trece la un alt nivel al unei relații de iubire. Depinde foarte mult de cum vor știi să gestioneze o criză apărută în planul sentimental.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Fecioară aduce concluzii, finaluri și încheieri de etape în planul familial, al căminului, relațiilor cu părinții și patrimoniului. Gemenii vor avea parte de revelații, în urma unor dialoguri cu cineva care le va deschide ochii într-o chestiune, care îi frământă de mai mult timp. Dacă vor înțelege mesajele primite din astral sub formă de vise sau alte căi, vor reuși să aibă parte de o vindecare și astfel vor rezolva și o problemă de ordin relațional.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de informație, deplasărilor și relațiile cu frații. Axa cunoașterii este dinamizată, iar informațiile sau veștile, care le vin nativilor îi pot lua prin surprindere. Pot avea loc încheieri de etape ale unor proiecte, unde survin modificări neașteptate. Informațiile au legătură cu străinătatea, o călătorie sau un schimb de experiență profesional.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul financiar, al valorilor, stimei de sine. Posibil să apară evenimente neașteptate în planul financiar sau vești, care să le dea peste cap planurile, să aibă nevoie de o sumă mai mare de bani pentru o investiție.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Nativii Fecioară sunt vedetele registrului astral la Luna Plină din zodia Fecioară, pentru că se activează sectorul personalității. Este un moment favorabil pentru o vindecare emoțională, iertare sau găsirea echilibrului interior. Totodată, se dinamizează și axa relațiilor și nu sunt excluse încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri relaționale sau profesionale. Atenție însă la informații și la felul cum se comunică în relație!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul subconștientului, frământărilor interioare, introspecției, spiritualității și trecutului. Este momentul unui bilanț, de eliminare a situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție, de vindecare și iertare. Se activează și axa muncii și unele informații sau situații, care au loc, pot duce la o încheiere, finalizarea unui proiect sau schimbarea unui job.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul prietenilor, vieții sociale, activitățile de grup, planurile și proiectele pe termen lung. Fenomenul astral formează un aspect favorabil cu Jupiter, marele benefic, din casa relațiilor și aspecte tensionate cu Mercur din sectorul sentimental. Comunicarea deschisă ar putea rezolva un context tensionat.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginea și statutul. Sectorul carierei este legat de casa muncii printr-un aspect armonios cu Jupiter, guvernatorul nativilor. Se activează axa familie-carieră și dacă apare o criză, va fi nevoie de găsirea unui echilibru între cele două domenii și a unor soluții, în urma unor dialoguri deschise.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul perfecționării profesionale, educației superioare, călătoriilor, străinătății, idealurilor, convingerilor și credințelor. Contextul astrologic anunță încheieri, finaluri, concluzii sau culegerea roadelor unor demersuri privind perfecționarea profesională, punerea mai mult în valoare.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul intereselor financiare, a banilor deținuți împreună cu partenerul de cuplu, moștenirile, creditele, impozitele, transformarea profundă și intimitatea. Axa financiară este dinamizată și nativii ar trebui să aibă grijă cum gestionează resursele pe care le câștigă, dar și cele care provin din alte surse decât salariile.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Fecioară activează sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale. Comunicarea este importantă și felul cum vor pune problema într-o relație personală sau profesională, pentru că Mercur, astrul comunicării, se află în zodia lor și le poate aduce și confuzie sau informații, pe care este necesar să le verifice atent. Nu de alta, dar pot strica niște relații.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
„Unchiule, mă auzi?”. O femeie a intrat cu cadavru într-o bancă și a vrut ca mortul să semneze un împrumut. VIDEO
„Unchiule, mă auzi?”. O femeie a intrat cu cadavru într-o bancă și a vrut ca mortul să semneze un împrumut. VIDEO

O femeie a fost arestată după ce a încercat să obțină un împrumut de 2.000 de lire sterline pentru un bărbat decedat, pe care l-a adus la bancă într-un scaun cu rotile.  

Căpșunile românești s-au copt cu trei săptămâni mai devreme decât anul trecut. Cât costă un kilogram în piețe
Căpșunile românești s-au copt cu trei săptămâni mai devreme decât anul trecut. Cât costă un kilogram în piețe

Udate de ploi, căpșunile românești s-au copt în câmp cu trei săptămâni mai devreme decât anul trecut. Pentru că e prima recoltă, la piață, fructele noastre costă între 25 și 40 de lei, dublu față de cele grecești.

Restricții impuse pe Autostrada Soarelui, inclusiv de Paște și 1 Mai. Care este motivul și de când se va închide drumul
Restricții impuse pe Autostrada Soarelui, inclusiv de Paște și 1 Mai. Care este motivul și de când se va închide drumul

Cei care vor să ajungă la mare cu mașina trebuie să știe că mai multe restricții vor fi impuse pe Autostrada Soarelui, inclusiv în timpul vacanței de 1 Mai și Paste, pentru lucrări la o bucată din Autostrada A0.

Recomandări
Furtuna Renata a lovit România. Temperaturile au scăzut brusc și cu 25 de grade. Zone întregi sunt acoperite de zăpadă
Furtuna Renata a lovit România. Temperaturile au scăzut brusc și cu 25 de grade. Zone întregi sunt acoperite de zăpadă

După căldura de vară de zilele trecute, vremea s-a răcit brusc. Furtuna Renata, care a adus un val de aer polar în Europa, a ajuns și la noi cu ploi, grindină și vijelii.  

Xi Jinping susține că vrea să aducă pacea în Ucraina. Analiștii îl contrazic spunând că sprijinul Chinei pentru Rusia crește
Xi Jinping susține că vrea să aducă pacea în Ucraina. Analiștii îl contrazic spunând că sprijinul Chinei pentru Rusia crește

Liderul Chinei, Xi Jinping, a jucat rolul de „pacificator” al Ucrainei în timpul discuțiilor de marți cu cancelarul german Olaf Scholz.

 

Cum se explică încrederea crescută a românilor în Parlamentul European. Rezultatele surprinzătoare ale unui eurobarometru
Cum se explică încrederea crescută a românilor în Parlamentul European. Rezultatele surprinzătoare ale unui eurobarometru

Războiul din Ucraina, izbucnit după perioada de pandemie, i-a determinat pe europeni, inclusiv pe români, să aibă mai multă încredere în instituțiile de la Bruxelles. Acestea sunt datele unui eurobarometru realizat în toate statele membre.