Două poliţiste din Capitală au prins un hoţ, în drum spre un examen


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 26 August 2017 21:46
Categorie: Stiri Diverse
politiste

Fapta a două poliţiste din Bucureşti a devenit virală, mai ales după ce a fost postată şi pe pe pagina de Facebook a lui Marian Godină

 

Potrivit postării de pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, două polițiste din cadrul unei structuri neoperative din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetățean, că un bărbat a furat un telefon mobil de la doi batrani, aflați într-o stație de autobuz din Capitală.

În acel moment, una dintre polițiste, Larisa, a coborât din mașină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, îl urmarea cu mașina. A alergat 15 minute după el, iar după mai multe somații din partea colegelor, cel în cauză a încetinit.

Polițistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul unic 112. În 6 minute a sosit un echipaj de poliție de la Secția 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de furt.

 

 

Sursa: Facebook

Motociclistul urmărit si lovit de o mașină de poliție este și el polițist
Poliţist cercetat după ce un şofer beat l-a reclamat că şi el era băut
Marian Godină, convins că a picat la Academia de Poliție
Posibilitatea polițiștilor de a se pensiona la 47 de ani, revizuită
VIDEO PROTVPLUS.RO