Cum s-au înghesuit șapte oameni, inclusiv Raluca Turcan, să taie o panglică de inaugurare

Ultima actualizare: 23-09-2021 13:13
Raluca Turcan taiere panglica
Facebook/Raluca Turcan

O imagine în care apare și ministrul Muncii, Raluca Turcan, a stârnit comentarii amuzante pe Internet. În fotografie, apar șapte persoane așezate una lângă alta care taie o panglică la inaugurarea unui centru pentru copii cu dizabilități.

Imaginea a fost postată de ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook, care a și dat detalii despre evenimentul la care a participat.

"Am participat astăzi la inaugurarea singurului centru itinerant de recuperare pentru copiii cu dizabilități din localitățile izolate din Delta Dunării, un exemplu de servicii sociale integrate, parte consistentă a ceea ce ar trebui să fie asistența socială în România.

Un proiect inovativ al Fundației SERA România s-a concretizat astăzi cu sprijinul Penny și în colaborare cu Consiliul Județean Tulcea, fiind unul dintre cele mai clare exemple de bună practică în ceea ce privește parteneriatul public-privat", a scris ea.

Ministrul a mai spus în România există aproape 79.000 de copii cu dizabilități și că peste 650 sunt în județul Tulcea, unde există un singur centru de recuperare destinat celor mici, cu o capacitate de 80 de locuri.

"Pentru aproximativ 100 de copii cu probleme medicale din Deltă, care nu aveau acces la servicii de recuperare, centrul amplasat pe o ambarcațiune dotată cu cabinete medicale și săli pentru diferite terapii va ancora în fiecare zi în localitățile lor de domiciliu", a punctat ministrul.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO