Cum arată palatul vândut de Elon Musk cu 29 de milioane de dolari. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 20-06-2020 11:52
Elon Musk și-a scos la vânzare proprietățile din California. Miliardarul vrea să se mute cu chirie
Getty

Elon Musk, director general al Tesla, a vândut una dintre proprietăţile sale din Bel Air, Los Angeles, pentru suma de 29 de milioane de dolari unui miliardar din domeniul tehnologiei, a anunţat The Wall Street Journal, citat de Variety.

 

Preţul de vânzare al proprietăţii de 29 de milioane de dolari este cu 3% mai puţin decât cel cerut, 30 de milioane de dolari, şi cu 12 milioane de dolari mai mare decât cel cu care a cumpărat-o în urmă cu opt ani, scrie news.ro.

Palat rezidențial, construit pe 16.000 de metri pătrați

 

Închis şi protejat cu un sistem de securitate de ultimă generaţie, palatul rezidenţial este construit pe 16.000 de metri pătraţi, cu şapte dormitoare şi 11 băi.

Proprietatea cuprinde grădini bine întreţinute, o piscină cu spa, mai multe terase şi garaj pentru cel puţin patru maşini Tesla.

Casa cu mai multe etaje are privelişti care se întind peste Bel Air Country Club, către Oceanul Pacific şi Insula Catalina.

Cumpărătorul, un chinez cu o avere de peste 25 de miliarde de dolari

 

Cumpărătorul proprietăţii este "William" Ding Lei, un antreprenor chinez din domeniul tehnologiei, necunoscut în SUA, dar odată cel mai bogat om din China continentală.

În prezent, averea sa este de peste 25 de miliarde de dolari, potrivit Forbes. Ding a înfiinţat grupul NetEase, care cuprinde companii ce deţin împreună cel mai mare imperiu al jocurilor online din lume.

Musk nu vrea să mai dețină nicio casă

 

Tranzacţia face parte din planul mult mediatizat al lui Musk de a "nu deţine nicio casă".

La începutul lunii iunie, Musk deţinea alte cinci proprietăţi în Bel Air şi 19 hectare în comunitatea de lux Hillsborough din nordul Californiei.

Imagini cu vila vândută de Elon Musk, mai jos, în galeria foto.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO