Coșmarul prin care spune o femeie că a trecut după ce a fost oprită de poliție, în București


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 27 Februarie 2018 15:54
Categorie: Stiri Diverse
masina de politie

O femeie din București susține că a fost oprită de un echipaj de poliție din Capitală și deși a prezentat actele a fost anunțată că este amendată pentru ultraj.

Într-o postare pe Facebook, Sandra Herea spune că se afla cu copilul său în mașină în momentul în care „a apărut un al doilea echipaj de poliție”, iar agenții i-au spus să parcheze mașina și să îi însoțească la secție.

”Am întrebat pentru ce şi mi s-a răspuns că pentru Ultraj! Am încercat să le explic că nu am făcut nimic, că recunosc ce doresc ei, să mă amendeze şi să mă lase să plec acasă, să îmi duc copilul nemâncat pe care îl luasem de la olimpiada de matematică.

Nu îmi venea să cred că se poate întâmpla aşa ceva... A apărut şi un al treilea echipaj, copilul meu era foarte speriat, au discutat poliţiştii între ei şi ne-am trezit cu o agentă introdusă în maşina noastră. Doamna agent ne-a spus să urmăm maşina de poliţie din faţa noastră şi să ne îndreptăm spre secţia 6, iar în spatele nostru era altă maşină de poliţie. Am fost condusă la secţie ca un infractor extrem de periculos, dar mi s-a precizat că am mare noroc că sunt cu copilul”, mai relatează femeia.

Conform acesteia, nu i s-a permis să folosească telefonul și a fost ținută sub pază de un agent într-o „cameră dărăpănată”.

”Ajunsă la secţie mi s-a spus să încui maşina, cu copil cu tot şi să îi urmez. De cum am păşit pragul secţiei mi s-a cerut să închid telefonul, s-au asigirat trei agenţi că am executat ordinul, iar atunci can am solicitat să îmi sun avocatul mi s-a răspuns "că nu suntem în filme". După minute bune în care am fost ţinută într-o cameră dărăpănată, păzită de un agent, a sosit întreaga echipă ce mă condusese la secţie şi mi-au comunicat că voi fi amendata PENAL pentru faptul că aş fi arătat degetul mijlociu organelor. Iar am încercat să le explic că nu, că eram cu copilul, că e un copil olimpic, că nu am asemenea obiceiuri şi în nici un caz în prezenţa copilului, dar ei aveau în plan să dea o amendă!”, mai spune femeia, care precizează că va acționa Poliția Română în judecată.

Mesajul integral publicat pe Facebook:

”Nu mai vreau să trăiesc într-o ţară de CACAO!
Ieri am trăit un episod desprins din filme poliţiste! Am fost oprită în trafic, de un echipaj de la secţia 6 de poliţie care, fără a se legitima, mi-au cerut actele la control. Le-am înmânat şi când au conststat că le am asupra mea, am fost anunţată că sunt amendata pentru ULTRAJ, în speţă gesturi obscene adresate poliţiei romane...

Am rămas stupefiată la acuzaţia adusă, am încercat să discut cu organul, dar, că în filme, am fost somata să nu părăsesc maşina şi să văd unde îmi e locul, dacă nu doresc să încasez şi alte amenzi..
Toate acestea s-au petrecut cu copilul meu, în vârstă de 13 ani, pe bancheta maşinii...

Reluând firul acţiunii, a apărut şi un al doilea echipaj de poliţie care mi-a ordonat să parchez maşina, cu tot cu copil şi să îi urmez la secţie, în maşina poliţiei. Am întrebat pentru ce şi mi s-a răspuns că pentru Ultraj! Am încercat să le explic că nu am făcut nimic, că recunosc ce doresc ei, să mă amendeze şi să mă lase să plec acasă, să îmi duc copilul nemâncat pe care îl luasem de la olimpiada de matematică.

Nu îmi venea să cred că se poate întâmpla aşa ceva...
A apărut şi un al treilea echipaj, copilul meu era foarte speriat, au discutat poliţiştii între ei şi ne-am trezit cu o agentă introdusă în maşina noastră. Doamna agent ne-a spus să urmăm maşina de poliţie din faţa noastră şi să ne îndreptăm spre secţia 6, iar în spatele nostru era altă maşină de poliţie. Am fost condusă la secţie ca un infractor extrem de periculos, dar mi s-a precizat că am mare noroc că sunt cu copilul...

În drum spre secţie mi-am sunat avocată şi am fost somanta de doamna agent să închid telefonul, penru că persoanele conduse la secţie nu au dreptul să folosească telefonul. Atunci mi-am rugat copilul să sune şi i-a fost şi ei interzis acest lucru.

Ajunsă la secţie mi s-a spus să încui maşina, cu copil cu tot şi să îi urmez. De cum am păşit pragul secţiei mi s-a cerut să închid telefonul, s-au asigirat trei agenţi că am executat ordinul, iar atunci can am solicitat să îmi sun avocatul mi s-a răspuns "că nu suntem în filme". După minute bune în care am fost ţinută într-o cameră dărăpănată, păzită de un agent, a sosit întreaga echipă ce mă condusese la secţie şi mi-au comunicat că voi fi amendata PENAL pentru faptul că aş fi arătat degetul mijlociu organelor. Iar am încercat să le explic că nu, că eram cu copilul, că e un copil olimpic, că nu am asemenea obiceiuri şi în nici un caz în prezenţa copilului, dar ei aveau în plan să dea o amendă!

Mi-a fost întocmit procesul verbal şi am fost chemată să îl semnez, dar iniţial nu voiau să mă lase să îl citesc. Cu chiu cu vai am fost lăsată să citesc şi să adaug menţiunea că nu recunosc faptă de care sunt acuzată!

Voi acţiona poliţia în judecat, dar am vrut să vă împărtăşesc şi vouă ce ţi se poate întâmpla într-o zi normală de duminică, când mergi cu copilul la olimpiada şi ai ghinionul să dai de garcea pe stradă!
Ne mai întrebăm de ce fug toţi din ţara asta?”

Sursa: StirilePROTV

Bărbat filmat în timp ce conduce o mașină de școală de șoferi de pe scaunul din dreapta
Un șofer a înghesuit în rezervorul mașinii 770.000 de euro. FOTO
Un şofer a demarat cu un poliţist pe capota Loganului. Cum l-a oprit agentul. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO