Au angajat o mamă surogat, dar acum nu mai vor copilul. Șocul trăit de un cuplu


Ultimul update: Luni 19 August 2019 12:48
Data publicarii: Luni 19 August 2019 11:34
Categorie: Stiri Diverse
Au angajat o mamă surogat, dar acum nu mai vor copilul. Șocul trăit de un cuplu

Un cuplu care își dorea foarte mult un copil a angajat o mamă surogat, numai că odată ce băiețelul a venit pe lume, lucrurile au luat o altă întorsătură, iar familia nu-l mai vrea.

Un cuplu care își dorea foarte mult un copil a angajat o mamă surogat, numai că odată ce băiețelul a venit pe lume, lucrurile au luat o altă întorsătură, iar familia nu-l mai vrea.

După ce a pierdut trei sarcini și a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, o femeie ajunsă la vârsta de 40 de ani s-a decis să angajeze o mamă surogat, pentru a fi sigură că va avea propriul copil. Soțul a susținut-o în totalitate. Cei doi îndrăgostiți au fost foarte entuziasmați să devină, în sfârșit, părinți. Numai că, după nașterea copilului, au aflat că s-a produs o încurcătură, așa că bărbatul nu era adevăratul tată.

El a povestit totul într-un mesaj pe Reddit, șters între timp, și a întrebat comunitatea dacă e normal să se simtă vinovat că acum nu mai vrea copilul.

„Eu și soția mea mereu ne-am dorit un copil. Ea a pierdut trei sarcini din cauza sindromului ovarelor polichistice. Am plătit o mamă surogat cu o groază de bani, astfel încât să avem propriul nostru copil. Mama surogat era o doamnă de treabă, care a avut grijă de ea, așa că totul a decurs bine. Eu și soția mea am fost așa fericiți în ziua în care aceasta a născut, numai că, odată ce am văzut copilul, am știut că ceva nu e în regulă. Copilul avea trăsături asiatice, păr negru și ochii căprui, iar noi doi suntem albi, blonzi și cu ochii albaștri. Am luat legătura cu medicii imediat și am cerut un test ADN. Nu sunt tatăl”, a povestit bărbatul pe Reddit, potrivit Mirror.

„Am fost foarte supărați. Am contactat compania care ne-a ajutat să găsim mama surogat și banca de spermă și au făcut o investigație. Ne-au spus că s-a produs o confuzie 'extrem de rară' și s-au oferit să ne dea compensații în bani. Nu ne deranjează că e asiatic, pur și simplu ne doare că nu e al nostru. Sunt un nemernic că vreau să-i dau în judecată și să refuz copilul?”, a întrebat el.

Subiectul a stârnit o vie dezbatere pe Reddit. Peste 4.600 de mesaje a primit bărbatul, mulți reproșându-i că vrea să lase copilul.

„Ca bărbat, m-ar durea foarte tare să știu asta. M-aș simți parțial emasculat. Dar dacă mi-am dorit asta și soția mea și-a dorit asta, nu aș pierde șansa care ni s-a dat doar din cauza unei încurcături”, a scris un utilizator.

Iar un altul i-a transmis: „Ai adus copilul pe lume, acum e treaba ta să-l crești”.

„Dacă voiau un copil, trebuiau să adopte un băiat sau o fată. Ar fi fost mai ieftin decât o mamă surogat”, a mai completat o persoană.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO