”Vox lux”, cu Natalie Portman, a avut premiera la Veneția. Film despre atacurile din școli

05-09-2018 08:20


La Veneţia a avut premiera un film cu un subiect aproape la ordinea zilei în Statele Unite: atacurile armate din şcoli. 

Natalie Portman, interpreta rolului principal, a comparat atacurile atât de frecvente cu un război civil care lasă urme adânci asupra comunităţii.

"Vox Lux" este una dintre cele 21 de pelicule din competiţia pentru Leul de Aur.

Natalie Portman a strălucit la propriu pe covorul roşu de la Veneţia, într-o rochie lungă aurie cu umeri ascuţiţi şi o centură neagră. Actriţa de origine israeliană joacă în "Vox Lux" rolul unei vedete pop care a supravieţuit în copilărie unui atac armat la şcola unde învăţa.

Rolul i-a stârnit interesul acestei posesoare a unei licenţe în psihologie de la Harvard.

Natalie Portman, actriţă: "Din păcate e un fenomen pe care îl trăim frecvent în Statele Unite, unde atacurile armate în şcoli sunt un fel de război civil şi teroare pe care le trăim. La fel şi impactul psihologic asupra fiecărui copil care merge la şcoală zilnic, asupra fiecărui părinte care îşi duce copilul la şcoală zilnic."

Regizat de Brady Corbet, premiat pentru regie şi debut la Veneţia în 2015, îi mai are în distribuţie pe Stacy Martin şi Jude Law, iar coloana sonoră e interpretată de Sia.

Vedeta pop argentiniană Lali Esposito a păşit şi ea pe covorul roşu, împreună cu regizorul şi colegii din "Acusada", în care joacă rolul unei tinere acuzate că şi-a ucis cea mai bună prietenă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO