Vreti o silueta de vis? Faceti mult sport si nu renuntati la antrenamente
Motivatia este cheia reusitei in sport. Functioneaza si daca vreti o silueta de vis. Iar daca va antrenati alaturi de campioni, veti slabi mult mai repede decat va imaginati.
Iata cum decurg exercitiile alaturi de Diana Oprea, campioana mondiala de fitness si Ciprian Sora, campion de thaibox, kickboxing si luptator K1.
Diana Oprea face sport de performanta de la patru ani si a reusit ceea ce altii doar viseaza.
Alegeri 2024
12:53
Candidații la alegerile prezidențiale 2024. În ce ordine apar pe buletinele de vot de duminică, 24 noiembrie
12:16
Cine intră în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Cotele pe care le au candidații la casele de pariuri
12:08
Cine intră în turul 2. Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr
12:07
Cine intră în turul 2. Ce arată cel mai recent sondaj, publicat cu două zile înaintea alegerilor
A devenit campioana mondiala de fitness. Dar drumul ei in sport nu se opreste aici. Diana isi doreste si o altfel de cariera: sa antreneze oameni obisnuiti pentru o viata sanatoasa.
Diana stie cum sa procedeze in functie de rezistenta la efort a fiecaruia. Astfel a conceput diverse tipuri de programe pentru toate gusturile: pilates, step aerobic si kick-boxing.
La aceste ore, nimeni sa este inhibat de gloria antrenoarei. Diana are un stil aparte, extrem de apreciat de cursanti.
Pentru cei care calca pentru prima data intr-o sala de fitness, Diana aplica o anume strategie. Aceasta ca sa nu-i descurajeze si sa-i stimuleze sa depaseasca sedentarismul.
Diana si-a propus si o anume educare a vointei. In plus, variaza exercitiile pentru a evita accidentarile. Numai asa, sportul devine mai mult decit un hobby ocazional.
Pentru a face din sport un stil de viata, esential este sa faci exact ceea ce te pasioneaza. O sustine cu tarie si Ciprian Sora, faimos luptator de K1, cu medalii valoroase in kickboxing sau thaibox.
Acum, Ciprian Sora si-a descoperit vocatia de antrenor. Iar in sala unde antreneaza, este judecat strict prin ceea ce reuseste sa demonstreze zi de zi.
Aceasta este si cea mai mare provocare: sa explici unui incepator marea diferenta dintre bataia de strada, fara niciun fel de reguli, si lupta in ring, unde exista fair-play.
Dupa un astfel de antrenament dur, transpiratia curge valuri, dar satisfactia celor care il duc pana la capat este maxima. Pentru un astfel de cursant, antrenamentul este si o lectie de viata.
La sala, vin si oameni de 50 de ani care lupta si se antreneaza cot la cot cu tinerii de 20 de ani. Iar cei mai multi sustin ca acest sport i-a ajutat, fizic si mental, sa faca fata provocarilor tot mai dure ale vietii.