Vreti o silueta de vis? Faceti mult sport si nu renuntati la antrenamente


Ultimul update: Luni 02 Aprilie 2012 17:45
Data publicarii: Sambata 06 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Motivatia este cheia reusitei in sport. Functioneaza si daca vreti o silueta de vis. Iar daca va antrenati alaturi de campioni, veti slabi mult mai repede decat va imaginati.

Iata cum decurg exercitiile alaturi de Diana Oprea, campioana mondiala de fitness si Ciprian Sora, campion de thaibox, kickboxing si luptator K1.

Diana Oprea face sport de performanta de la patru ani si a reusit ceea ce altii doar viseaza.

A devenit campioana mondiala de fitness. Dar drumul ei in sport nu se opreste aici. Diana isi doreste si o altfel de cariera: sa antreneze oameni obisnuiti pentru o viata sanatoasa.

Diana stie cum sa procedeze in functie de rezistenta la efort a fiecaruia. Astfel a conceput diverse tipuri de programe pentru toate gusturile: pilates, step aerobic si kick-boxing.

La aceste ore, nimeni sa este inhibat de gloria antrenoarei. Diana are un stil aparte, extrem de apreciat de cursanti.

Pentru cei care calca pentru prima data intr-o sala de fitness, Diana aplica o anume strategie. Aceasta ca sa nu-i descurajeze si sa-i stimuleze sa depaseasca sedentarismul.

Diana si-a propus si o anume educare a vointei. In plus, variaza exercitiile pentru a evita accidentarile. Numai asa, sportul devine mai mult decit un hobby ocazional.

Pentru a face din sport un stil de viata, esential este sa faci exact ceea ce te pasioneaza. O sustine cu tarie si Ciprian Sora, faimos luptator de K1, cu medalii valoroase in kickboxing sau thaibox.

Acum, Ciprian Sora si-a descoperit vocatia de antrenor. Iar in sala unde antreneaza, este judecat strict prin ceea ce reuseste sa demonstreze zi de zi.

Aceasta este si cea mai mare provocare: sa explici unui incepator marea diferenta dintre bataia de strada, fara niciun fel de reguli, si lupta in ring, unde exista fair-play.

Dupa un astfel de antrenament dur, transpiratia curge valuri, dar satisfactia celor care il duc pana la capat este maxima. Pentru un astfel de cursant, antrenamentul este si o lectie de viata.

La sala, vin si oameni de 50 de ani care lupta si se antreneaza cot la cot cu tinerii de 20 de ani. Iar cei mai multi sustin ca acest sport i-a ajutat, fizic si mental, sa faca fata provocarilor tot mai dure ale vietii.

George Vintila si Bogdan Vladau, despre beneficiile sporturilor solicitante
Exercitii care ard cel mai bine grasimile in exces
Tirul cu arcul sau scrima pot lua cu succes locul fitnessului
VIDEO PROTVPLUS.RO