Pavel Bartos s-a alaturat campaniei "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Ce le datoreaza celor care i-au dat viata

07-03-2014 11:16


Pavel Bartos

Pavel Bartos, prezentatorul emisiunii "Romanii au talent", s-a alaturat campaniei Stirilor PRO TV, "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Acesta a semnat petitia si, cu aceasta ocazie, a scris un mesaj emotionant despre parintii lui pe Facebook.

"Datorita lor am fost 'mic' si a fost tare bine, datorita lor am crescut 'mare'! Sa le multumim si sa ne bucuram de parinti cat exista! Sa aiba o batranete frumoasa si asta datorita noua!

Semneaza si tu petitia lansata de campania Stirilor ProTV, "Tu stii ce mai fac parintii tai?", a scris Pavel Bartos pe pagina lui de Facebook.

 

 

Tu ai puterea de a schimba!

Gradul de civilizatie al unui stat este dat si de felul in care isi vegheaza batranii. 1.000.000 de oameni in varsta au nevoie de ingrijire. Statul nu face nimic pentru ei!

Tara noastra nu are politici unitare in privinta ingrijirii varstnicilor, iar serviciile alocate lor sunt putine si de proasta calitate.

Impreuna ii putem ajuta! Campania Stirilor PRO TV "Tu stii ce mai fac parintii tai?" nu doar atrage atentia asupra acestui fenomen, ci ofera si solutii care si-au dovedit eficacitatea acolo unde au fost aplicate.

SEMNEAZA PETITIA!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO