Iulia Vantur s-a alaturat campaniei "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Mesajul emotionant scris pe Facebook

06-03-2014 14:00


Iulia Vantur si parintii

Iulia Vantur, prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine", s-a alaturat campaniei Stirilor PRO TV, "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Aceasta a semnat petitia si, cu aceasta ocazie, a scris un mesaj emotionant despre parintii ei pe Facebook.

"Cei mai dragi oameni ai sufletului meu, parintii mei. Au fost langa mine din prima clipa a vietii mele: au avut grija de mine, m-au educat cum au stiut ei mai bine, m-au ridicat cand am cazut, mi-au oferit dragostea si atentia lor. Si-au asumat responsabilitatea vietii mele, m-au invatat si pregatit, la randul meu, sa mi-o asum. Datorita lor sunt aici. Ii iubesc mult, ii respect, le sunt recunoscatoare pentru fiecare clipa petrecuta impreuna. Nu cred ca voi reusi vreodata sa ii rasplatesc indeajuns!

E foarte important sa avem grija de parintii nostri. Semneaza si tu petitia initiata de campanie "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Autoritatile nu au voie sa ii uite pe cei in varsta", a scris Iulia Vantur.

 

Tu ai puterea de a schimba!

Gradul de civilizatie al unui stat este dat si de felul in care isi vegheaza batranii. 1.000.000 de oameni in varsta au nevoie de ingrijire. Statul nu face nimic pentru ei!

Tara noastra nu are politici unitare in privinta ingrijirii varstnicilor, iar serviciile alocate lor sunt putine si de proasta calitate.

Impreuna ii putem ajuta! Campania Stirilor PRO TV "Tu stii ce mai fac parintii tai?" nu doar atrage atentia asupra acestui fenomen, ci ofera si solutii care si-au dovedit eficacitatea acolo unde au fost aplicate.

SEMNEAZA PETITIA!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO