Andreea Esca s-a alaturat campaniei "Tu stii ce mai fac parintii tai?". Ce spune despre cei care i-au dat un drum in viata

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
esca

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor PROTV de la ora 19:00, s-a alaturat campaniei "Tu stii ce mai fac parintii tai?", demarata de Stirile PROTV, semnand petitia si scriind un mesaj la adresa parintilor ei pe Facebook.

"Mama este si a fost cea mai buna prietena a mea, iar tata a reusit sa ma tina in frau", a scris Andreea Esca despre parintii ei.

Ea si-a amintit si de clipele petrecute alaturi de bunici, amintiri presarate cu carti frumoase si preparate culinare traditionale.

"Bunicii mei din Brasov imi faceau placinta buna cu rubarba, ma duceau la schi, la patinoar, si ma invatau sa citesc carti frumoase. Bunica mea din Bucuresti ma iubea mai mult decat pe oricine, imi facea mancare de gutui, bea cafea cu mine pe ascuns si imi aprecia toate "performantele artistice"", a mai scris Andreea Esca.

La final, Andreea a indemnat pe toata lumea sa participe la campania "Tu stii ce mai fac parintii tai?", pentru o batranete demna pe care cei care ne-au crescut o merita.

"Acum e randul nostru sa ne gandim la cei in varsta care merita o batranete demna...Sunt bucuroasa ca exista campania :“Tu stii ce mai fac parintii tai?”. Puteti sa va alaturati si dumneavoastra semnand petitia care cere autoritatilor....putin suflet!

http://campanii.stirileprotv.ro/", a mai scris Andreea.

Tu ai puterea de a schimba!

Gradul de civilizatie al unui stat este dat si de felul in care isi vegheaza batranii. 1.000.000 de oameni in varsta au nevoie de ingrijire. Statul nu face nimic pentru ei!

Tara noastra nu are politici unitare in privinta ingrijirii varstnicilor, iar serviciile alocate lor sunt putine si de proasta calitate.

Impreuna ii putem ajuta! Campania Stirilor PRO TV "Tu stii ce mai fac parintii tai?" nu doar atrage atentia asupra acestui fenomen, ci ofera si solutii care si-au dovedit eficacitatea acolo unde au fost aplicate.

SEMNEAZA PETITIA!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO