Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Iubita lui Cristi Manea, lovită de doi suporteri. Rădoi: ”Era devastat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au avut loc scene incredibile la Cesena, momente care au umbrit bucuria calificării România în  semifinalele Campionatului European de tineret.

Iubita lui Cristi Manea a fost bătută în tribună de doi fani, după meci, în momentul în care jucătorul a încercat să ajungă la ea. Scandalul ar fi pornit de la prietena unui unui fan care a încercat să facă o poză cu Manea.

Fotbalistul a bruscat-o, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR. În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge.

 

Mirel Rădoi: "Nu îşi avea locul aşa ceva"

 

Citește și
Romania - Franta - 9
Fanii italieni, furioşi pe reţelele de socializare după Franţa - România

„Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele, un incident care nu-şi avea locul, suporteri români au lovit-o fără niciun motiv pe prietena lui Manea şi chiar şi un prieten de-al lor şi mi-e greu să vă spun ce simt în acest moment, pentru că aş putea să spun cuvinte care mă pot depăşi. Sper că cei care au făcut aceste gesturi să fie prinşi şi să nu mai aibă ce să caute pe aceste stadioane. Chiar am fost şi am văzut-o pe prietenă şi nu arăta deloc bine, dar e îngrozitor, ceea ce s-a întâmplat e teribil. Manea era devastat după meci, a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a spus Mirel Rădoi la conferința de la finalul meciului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult