Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful CFR Călători a fost schimbat, după scandalul de marți. Cine e Leon Bărbulescu

Your browser doesn't support HTML5 video.

CFR Călători anunță că, miercuri, Consiliul de Administraţie l-a desemnat pe Leon Bărbulescu în funcția de director general al companiei, pentru o perioadă de patru luni.

Potrivit unui comunicat de presă, Leon Bărbulescu va coordona activitatea CFR Călători, operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

De profesie inginer, Leon Bărbulescu are o carieră de 36 de ani în domeniul feroviar, ultima funcție deținută fiind cea de Director Proiecte Contracte în cadrul S.C. Electrificare CFR S.A.

De asemenea, în perioada 1990-2013 a mai ocupat diferite funcții de conducere în cadrul CFR Călători, iar între 2013-2014 a fost Director Coordonator Proiecte Europene, Director General Adjunct Proiecte Europene și Director Achiziții Contracte în cadrul CNCF CFR SA.

Recent, fostul director al CFR Călători, Iosif Szentes, a descoperit că reparaţiile din interior ale vagoanelor de călători au fost mai mult pe ... hârtie.

Citește și
Tren
11 trenuri anulate din cauza vremii. CFR dă vina pe chiciura de pe liniile de tensiune

Prizele au fost schimbate în bătaie de joc. În jurul lor, murdăria a rămas neatinsă, iar unele abia se ţin. Şi nu sunt singurele probleme. O uşă este defectă, iar toaletele sunt mizerabile. Detalii aici.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult