Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost polițist s-a dat drept adolescent pe o rețea socială și a păcălit sute de fete să îi trimită materiale pornografice

Un fost polițist din Marea Britanie - care s-a dat drept adolescent de 14 ani pe o rețea socială - a recunoscut peste 100 de infracțiuni sexuale împotriva copiilor și a fost condamnat la închisoare pe viață.

Lewis Edwards va sta cel puțin 12 ani după gratii, după care va avea dreptul să solicite eliberarea condiționată. Instanța i-a acordat o reducere de o treime a pedepsei pentru că și-a recunoscut vinovăția, scrie Sky News.

Fostul polițist are 24 de ani și a comis toate faptele, cu excepția uneia, în perioada în care lucra ca ofițer pentru poliția din Țara Galilor de Sud, dar a fost imediat suspendat după arestarea sa și ulterior și-a dat demisia.

Cum a păcălit fostul polițist sute de fete

Lewis Edwards crea conturi Snapchat false - dându-se drept băiat de 14 ani - păcălind astfel peste 200 de fete cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani.

Fostul polițist a cerut câtorva zeci de fete imagini indecente în uniforma școlară și a șantajat multe dintre victime amenințăndu-le că le va publica fotografiile sau că le va trimite familiilor, pentru a le determina să coopereze. Lewis Edwards a pledat vinovat pentru 22 de acuzații de șantaj și 138 de infracțiuni sexuale împotriva copiilor.

Citește și
soldati ucraina
Platforma cu conținut erotic care strânge fonduri pentru Ucraina

„El și-a urmărit victimele, manipulându-le psihologic până când a câștigat controlul asupra lor... Inculpatul s-a dat drept un băiat de o vârstă apropiată cu ele. Și-a urmărit victimele și le-a manipulat până când a preluat controlul. Când victimele lui nu se conformau, le amenința până când făceau ceea ce li se spunea”, a precizat judecătoarea Tracey Lloyd-Clarke, de la tribunalul din Cardiff.

Judecătoarea a adăugat că fostul polițist și-a continuat abuzul chiar și atunci când fetele plângeau și ajungeau la disperare.

„Chiar și atunci când i s-a spus că victima s-a autovătămat sau se sinucide, inculpatul nu s-a oprit”, a afirmat Tracey Lloyd-Clarke.

O fată l-a implorat pe Edwards să nu mai pretindă imagini și videoclipuri indecente cu ea: „Te rog să te oprești, te rog, te implor”.

Judecătoarea Tracey Lloyd-Clarke a precizat că Edwards „nu și-a folosit funcția de polițist pentru a comite aceste infracțiuni”. A mai apreciat că sentința lui a fost „agravată de perioada de timp în care au fost comise aceste infracțiuni, numărul de victime, numărul de imagini, aproape toate fiind imagini video”. De asemenea, ea a mai afirmat că acțiunile lui Edwards au cauzat „prejudicii semnificative reputației poliției din Țara Galilor de Sud și poliției în general”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult