Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima imagine surprinsă în avionul care s-a prăbușit în Nepal. Mesajul postat de o turistă din Rusia | FOTO

O rusoaică a postat pe rețelele de socializare o fotografie făcută la bordul aeronavei care s-a prăbușit, duminică, în Nepal, tragedie în urma căreia și-au pierdut viața 67 de pasageri.

O rusoaică a postat pe rețelele de socializare o fotografie din avionul care s-a prăbușit la scurt timp în Nepal.

Femeia, care s-a aflat la bordul unui avion de pasageri ATR 72, a publicat o fotografie înainte de a zbura spre Nepal. În scurt timp, aeronava s-a prăbușit. "Mă duc în Nepal!", a scris ea, potrivit Izvestia (foto jos).

Avionul companiei nepaleze Yeti Airlines s-a prăbușit după ce a decolat din Kathmandu. Aeronava a căzut în apropiere de orașul Pokhara, unde ar fi trebuit să aterizeze. Imagini cu ceea ce se crede a fi accidentul, care circulă pe rețelele de socializare și în mass-media, arată cum avionul se apropie rapid de sol.

15 cetățeni străini la bordul avionului

Conform cotidianului local Kathmandu Post, în avion, un model ATR-72 care aparţinea companiei Yeti Airlines, se aflau 68 de pasageri şi patru membri ai echipajului.

Citește și
Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă. Comandantul aeronavei a invocat probleme tehnice
Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă. Comandantul aeronavei a invocat probleme tehnice

Presa internațională susține că la bordul avionul se aflau și 15 turiști străini, printre 5 indieni, 4 ruși, doi sud-coreeni și alții din Australia, Argentina, Franța și Irlanda. Aambasada Rusiei în Nepal a confirmat decesul acestora.

Prim-ministrul Nepalului a convocat o ședință de urgență a guvernului în legătură cu accidentul aviatic. Cauza tragediei este în curs de investigare, iar serviciile de urgență se află la fața locului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult