Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moment stânjenitor pentru Melania Trump. Prima Doamnă, huiduită minute în șir de mii de elevi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Prima Doamnă a Statelor Unite a fost protagonista unui moment stânjenitor în timpul unui discurs susținut în fața a mii de elevi, la un summit organizat la Baltimore de fundația actorului Mark Wahlberg.

Potrivit CNN, în momentul în care Melania Trump a fost prezentată de organizatori, tinerii, elevi de gimnaziu sau liceu, au început imediat să o huiduie, strigătele fiind mai puternice decât aplauzele.

Imagini de la eveniment descoperiți în galeria foto

Melania Trump i-a salutat pe cei prezenți la summit-ul dedicat efectelor pe care le are consumul de droguri asupra tinerilor, și a început să vorbească, însă, la un moment dat, s-a oprit tocmai din cauza faptului că huiduielile îi acopereau vorbele. Cu toate acestea, Melania nu a spus decât: "Bună, tuturor", și și-a continuat discursul.

În final, după aproximativ cinci minute, soția lui Donald Trump a părăsit zâmbitoare scena, însoțită de huiduieli, dar și de câteva aplauze.

Citește și
Trump
Donald Trump, chemat la audieri în Camera Reprezentanţilor

CNN notează că este pentru prima dată când Melania Trump are parte de un astfel de "tratament", la o apariție fără soțul său, Donald Trump.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult