Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai importante noutăți pe care le aduce Gemini, soluția de Inteligență Artificială a celor de la Google

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ieri vorbeam de OpenAI, astăzi vorbim de Google și Inteligența Artificială, este o săpătmână în care aceste companii se luptă între ele- care s-o ducă și mai bine la bursă, care să ne cucerească cu soluțiile lor de Inteligență Artificială.  

E un cuvânt foarte folosit acum, inclusiv cei de la Google au râs la conferința lor de presă de marți, care a ținut vreo două ore: au numărat de câte ori au spus AI în timpul prezentării, a fost de 120 de ori. Și au folosit AI ca să numere asta.

Google, spre deosebire de OpenAI, face ceva diferit, în sensul că Google are toate datele despre noi și dacă suntem și de acord cu acest lucru și și plătim putem să avem o Inteligență Artificială care este mulată pe nevoile și pe serviciile pe care noi le folosim de la Google.

Gemini se conectează la toate datele tale și ăsta este pariul pe care cei de la Google îl fac. Multe dintre aceste servicii nu funcționează în România sau Europa.

Poate cea mai importantă schimbare este Gemini în Google Search, adică nu mai e suficient să faci o căutare pe Google Search dacă ai o întrebare și să navighezi pe diverse site-uri; este suficient să arunci întrebarea în bară și Google îți va oferi imediat răspunsul, cu surse din site-urile în care în mod normal ai fi intrat.

Citește și
ilikeit
Cum funcționează asistentul vocal de la ChatGPT care poate să și râdă la glumele tale: ”E înfricoșător ce se întâmplă”

Informațiile complete pot fi aflate din video-ul atașat. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult