Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO Porsche distrus într-un accident cu un Bugatti, pe o șosea de munte. Daunele suferite de bolidul de 3,5 milioane €

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc pe o șosea de munte din Elveția, unde două mașini de lux, un Bugatti Chiron și un Porsche 911, s-au ciocnit după o depășire periculoasă.

Potrivit site-ului motor1.com, care citează 20min.ch, în accidentul produs în trecătoarea Saint-Gothard din Elveția au fost implicate trei mașini de fapt.

Cele două autovehicule Bugatti Chiron și Porsche 911 se aflau în spatele unor mașini, în momentul în care șoferul Bugatti-ului a decis să se angajeze într-o depășire. Pentru că șoferul Porsche-ului, care se afla în fața Bugatti-ului, a decis același lucru, în același timp, cele două boliduri de lux s-a ciocnit, o a treia mașină, un Mercedes C-Class, fiind lovit în urma impactului.

 

 

Citește și
scoala
Școlile private, pregătite pentru ore online. Tot mai mulţi părinţi îşi mută copiii de la stat

Cel mai șifonat din accident a ieșit Porsche-ul, care a fost proiectat în coloanele de piatră de pe marginea drumului, daunele totale ridicându-se la 3,7 milioane de franci elvețieni.

În urma accidentului, șoferul Mercedes-ului ar fi fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult