VIDEO Porsche distrus într-un accident cu un Bugatti, pe o șosea de munte. Daunele suferite de bolidul de 3,5 milioane €

Dată publicare: 14-08-2020 19:21
Dată actualizare: 14-08-2020 20:22
Sursa: motor1.com


Porsche distrus într-un accident cu un Bugatti, pe o șosea de munte

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc pe o șosea de munte din Elveția, unde două mașini de lux, un Bugatti Chiron și un Porsche 911, s-au ciocnit după o depășire periculoasă.

Potrivit site-ului motor1.com, care citează 20min.ch, în accidentul produs în trecătoarea Saint-Gothard din Elveția au fost implicate trei mașini de fapt.

Cele două autovehicule Bugatti Chiron și Porsche 911 se aflau în spatele unor mașini, în momentul în care șoferul Bugatti-ului a decis să se angajeze într-o depășire. Pentru că șoferul Porsche-ului, care se afla în fața Bugatti-ului, a decis același lucru, în același timp, cele două boliduri de lux s-a ciocnit, o a treia mașină, un Mercedes C-Class, fiind lovit în urma impactului.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Op de Gotthard pass in Zwitserland is vandaag een Bugatti Chiron gecrasht met een Porsche 911 GTS! Dit is echt pijnlijk om te zien!???? ????: @matthias_vanharten #vdhautomotive #bugatti #bugattichiron #chiron #porsche #porsche718 #likeforlikes #likeforlike #followforfollowback #carspots #carcrash #supercars #porsche718boxster #718 #718gts #bugattiveyron #veyron #bugattidivo #porsche911

A post shared by VDH Automotive (@vdhautomotive) on

 

Cel mai șifonat din accident a ieșit Porsche-ul, care a fost proiectat în coloanele de piatră de pe marginea drumului, daunele totale ridicându-se la 3,7 milioane de franci elvețieni.

În urma accidentului, șoferul Mercedes-ului ar fi fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa: motor1.com, P.R.


VIDEO PROTVPLUS.RO