Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un braconier din Vaslui a murit de frig după ce s-a ascuns timp de mai multe ore de paznici în apa rece ca gheața

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Vaslui care se afla la braconat a murit de frig după ce s-a ascuns timp de mai multe ore de paznici în apa rece ca gheața a unui baraj.

Un bărbat de 41 de ani din comuna vasluiană Solești a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică la spital, după ce a stat timp de mai multe ore în apa rece ca gheața a unui baraj pentru a se ascunde de paznici.

Localnicul se afla la braconaj împreună cu un prieten, iar la vederea paznicilor s-au retras în coada barajului, unde era apa mai mică.

După câteva ore, unul dintre braconieri a cedat și a ieșit din apă, dar amicul acestuia a rămas blocat în mâl și a fost scos, în cele din urmă, chiar de către paznicii de care se ascundea.

Starea lui de sănătate era deja critică, iar la fața locului a fost chemat un echipaj medical de la ISU Vaslui, care l-a resuscitat timp de câteva zeci de minute.

Citește și
În România au apărut detectivii care vânează braconierii de trufe. ”Ei cred că se îmbogățesc”
Au apărut detectivii care vânează braconierii de trufe. ”Ei cred că se îmbogățesc”

Bărbatul se afla în hipotermie severă, cu o temperatură a corpului care nu depășea 25 de grade Celsius. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată, medicii declarându-i decesul în jurul orei 02.00.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult