Un braconier din Vaslui a murit de frig după ce s-a ascuns timp de mai multe ore de paznici în apa rece ca gheața

Dată publicare: 15-03-2021 09:21
Dată actualizare: 15-03-2021 09:21


Un bărbat din Vaslui care se afla la braconat a murit de frig după ce s-a ascuns timp de mai multe ore de paznici în apa rece ca gheața a unui baraj.

Un bărbat de 41 de ani din comuna vasluiană Solești a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică la spital, după ce a stat timp de mai multe ore în apa rece ca gheața a unui baraj pentru a se ascunde de paznici.

Localnicul se afla la braconaj împreună cu un prieten, iar la vederea paznicilor s-au retras în coada barajului, unde era apa mai mică.

După câteva ore, unul dintre braconieri a cedat și a ieșit din apă, dar amicul acestuia a rămas blocat în mâl și a fost scos, în cele din urmă, chiar de către paznicii de care se ascundea.

Starea lui de sănătate era deja critică, iar la fața locului a fost chemat un echipaj medical de la ISU Vaslui, care l-a resuscitat timp de câteva zeci de minute.

Bărbatul se afla în hipotermie severă, cu o temperatură a corpului care nu depășea 25 de grade Celsius. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată, medicii declarându-i decesul în jurul orei 02.00.


VIDEO PROTVPLUS.RO