Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 29 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este dispusă să fie deschisă la pungă cu cei dragi

Horoscop 29 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV.O zi cu surprize. O să încercăm să-mpăcăm pe toată lumea și să ne mulțumească și pe noi, ca să nu ne fie greu să-nghițim situații care nu ne convin.

Vibrația zilei este 11 și o să facem echipă cu acei oameni care sunt pe lungimea voastră de undă.

Horoscop 29 septembrie 2024 - BALANȚĂ

Sunt evenimente la care o să luați și voi parte, c-or fi oameni dragi vouă și o să contribuiți și voi și material și sufletește cu câte ceva.

E momentul să apară cineva care vă poate face fericiți, pentru că ați făcut o alegere bună.

Horoscop 29 septembrie 2024 - SCORPION

E undă verde la călătorii, poate îndrăzniți un dus-întors mare, munte și o să-i luați și pe prieteni cu voi ca s-aveți o companie selectă.

E posibil să se-anunțe cineva din altă localitate și fie trece pe la voi și vă-ntrețineți la o cafea, fie vă dați întâlnire în oraș la o terasă.

Horoscop 29 septembrie 2024 - SĂGETĂTOR

Sunteți dispuși să fiți deschiși la pungă, să faceți o tratație cu sau fără un prilej anume și să-i chemați pe prieteni la voi, sau mai degrabă la un restaurant, undeva.

Întrevedere mai pe fugă cu cineva care are o idee de afaceri și vrea să v-o împărtășească, poate o să vă implicați și voi.

Horoscop 29 septembrie 2024 - CAPRICORN

O invitație la un eveniment monden și o să vă asigurați că vin și oamenii la care aveți voi un interes, să intrați într-o colaborare cu ei.

Vi se recunosc niște merite în cadru public și o să vă croiți un alt drum pe scena socială, o să fie un crescendo - de invidiat.

Horoscop 29 septembrie 2024 - VĂRSĂTOR

Poate sunt treburi urgente de făcut pe-acasă, poate vă roagă ai voștri câte ceva și o să fiți promți în replică să puteți ieși și la o plimbare spre după-amiază.

Se observă o cheltuială poate pentru că o să dați o fugă la prietenii care se află la mare, sau la munte, că petreceți câteva ore cu ei.

Horoscop 29 septembrie 2024 - PEȘTI

Se poate s-aveți o discuție-ntre patru ochi cu cineva care vrea să reluați o relație care-și pierduse culoarea, vibe-ul și o să vă evaluați sentimentele.

Vă puteți decide instantaneu s-o porniți la drum și să-i faceți o vizită cuiva de care vă e dor.

Horoscop 29 septembrie 2024 - BERBEC

Se poate să fiți pe drum că vă-ntoarceți de pe unde-ați fost plecați și o să v-acapareze peisajul, că tot erați dornici de imagini de vis.

Vi se lansează invitația să vă duceți la un eveniment festiv și o să faceți cunoștință cu oameni care vă pot consilia pe teme profesionale.

Horoscop 29 septembrie 2024 - TAUR

Familia vrea să v-adunați în jurul mesei, la prânz și să luați în discuție un demers imobiliar prin intermediul unei firme și să vă puneți cu toții de acord.

E posibil să-ntâlniți pe cineva la un brunch și să păstrați legătura că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Horoscop 29 septembrie 2024 - GEMENI

Or să vă coopteze prietenii într-o activitate care să vă pună creativitatea în funcțiune și o să descărcați acolo tensiunile, ca să fiți fresh de mâine-ncolo.

Se poate să organizați un mini-party spre bucuria celor mici și o să vă simțiți cu toții cât se poate de bine.

Horoscop 29 septembrie 2024 - RAC

E posibil să vă iasă în cale o persoană care să vă suscite imaginația chiar să vă vedeți într-o relație care să vă facă fericiți.

Se poate să-i fi invitat pe frați, pe surori pe la voi la masă, sau doar la cafea că vă simțiți și mai apropiați, că nu v-ați mai fi văzut de multă vreme.

Horoscop 29 septembrie 2024 - LEU

Poate vă-ntoarceți buzunarele pe dos să strângeți suma necesară să-i scoateți pe ai voștri la un prânz, o cină, sau la o-nghețată, o plimbare în parc.

Poate vă-ntâlniți cu grupul și treceți în revistă evenimentele de prin oraș, că se poate chiar și de prin împrejurimi.

Horoscop 29 septembrie 2024 - FECIOARĂ

E cineva care-și reînnoiește invitația de a vă da acceptul pentru un proiect despre care ați discutat mai demult dar atunci nu era momentul.

Se poate să vă vedeți cu rudele ca să fixați evenimentele acestei perioade, c-or să tot fie nunți și botezuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult