Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sinéad O'Connor s-a declarat sătulă de "oamenii albi dezgustători"

La două săptămâni de la convertirea la religia musulmană, cântăreața irlandeză Sinéad O'Connor a generat din nou controverse după ce a postat pe Twitter că nu mai vrea să petreacă timp "cu oameni albi dezgustători", relatează Daily Mail.

"Îmi pare foarte rău. Ce urmează să spun este atât de rasist, încât nu am crezut niciodată că o pot simţi. Dar sincer, nu mai vreau să mai petrec timp cu oameni albi (dacă aşa sunt numiţi non-musulmanii). Nici măcar pentru un moment, pentru niciun motiv, sunt dezgustători".

Cântăreaţă, în vârstă de 51 de ani, s-a convertit la religia musulmană în urmă cu aproximativ două săptămâni, luând şi numele de Shuhada' Davitt.

Într-o postare ulterioară, ea a adăugat că: "Va fi interesant de văzut dacă Twitter va interzice asta (postarea - n.r.)".

Răspunsul comunității a fost unul foarte negativ, cântăreaţa fiind caracterizată drept "ipocrită" sau "rasistă".

Citește și
Sinead O'Connor, depresie, Facebook
Sinead O'Connor, imagini îngrijorătoare făcute publice pe Facebook

"Dacă chiar crezi asta, atunci eşti o jignire pentru Islam, iar eu una nu vreau ca tu să-mi pătezi religia cu acest discurs", i-a răspuns o persoană de religie musulmană, citată de Daily Mail.

Foto: Sinéad O'Connor convertită la religia musulmană

Dea lungul timpului ea a mai stârnit controverse prin ruperea unei fotografii a lui Ioan Paul al II-lea (Suveranul Pontif de la acea dată), prin trimiterea unei solicitări către Papa Francis de a i se emite un certificat de excomunicare şi prin apariţia unor informaţii cu privire la faptul că ar avea o boală mentală.

Iar recent, ar fi amenințat că se sinucide.

Foto: Sinéad O'Connor în timpul unui recital din New York (2014)

Sinéad O'Connor este cunoscută preponderent pentru hit-ul din anii '90 "Nothing Compares to you" şi a fost şi hirotonita preot catolic la sfârşitul anilor '90 - calitate între timp retrasă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult