Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FOTO Ozzy Osbourne, de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate. Artistul a amânat mai multe concerte

Ozzy Obsourne, în vârstă de aproape 73 de ani, a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile au îngrijorat fanii. Artistul pare extrem de slăbit.

Starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne se degradează pe zi ce trece. Acesta este îndoit de spate, iar paparazzi l-au fotografiat în timp ce se chinuia să coboare dintr-o mașină.

Solistul trupei Black Sabbath și-a amânat mai multe concerte în ultima vreme din cauza problemelor de sănătate. Acesta a dezvăluit de curând că îi este frică de rezultatul următoarei operații la gât pe care trebuie să o facă, după ce intervenția din urmă cu doi ani l-a „distrus”, scrie news.ro.

În ianuarie 2020, artistul a dezvăluit public că a fost diagnosticat cu Parkinson, însă insista că boala nu-l va împiedica să plece în turnee.

„Singura mea întrebare a fost: ‘Este o boală incurabilă?’, iar tipul a zis: ‘Nu, dar viaţa este’. Nu e decât un alt lucru pe care trebuie să-l înfrunt. Nu sunt nici măcar puţin îngrijorat. ⁣Nu ştiam nimic despre asta, în afară de nume″⁣, spunea Ozzy Osbourne la acea vreme.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult