Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FITS 2024: John Malkovich vine la Sibiu. Ce nume grele ale cinematografiei vor mai fi prezente la Festival

Your browser doesn't support HTML5 video.

John Malkovich, Isabelle Adjani sau Tim Robbins, numele grele ale cinematografiei mondiale, vor ajunge curând în Sibiu, la faimosul Festival de teatru.

La ediția din acest an vor fi organizate peste 800 de evenimente artistice, iar biletele sunt puse deja în vânzare. Prin tradiție, spectacolele stradale vor fi gratuite.

Recunoscut drept cel mai mare eveniment dedicat artei spectacolului din România și unul dintre cele mai importante din lume, festivalul de la Sibiu aduce în fața publicului artiști însemnați din cinematografia și teatrul mondial. Tema acestei ediții este Prietenia.

Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu: "«Prietenia» a mobilizat atât de multe nume, atât de importante, încât am reușit să aducem live de la John Malkovich la Isabelle Adjani de la Baryshnikov la Pippo Del Bona, de la Tim Robbins la Sasha Waltz".

Seria de mari spectacole va fi deschisă de faimosul balerin si actor Mikhail Baryshnikov.

Citește și
timisoara
Biletele pentru reprezentațiile lui John Malkovich din Timișoara s-au vândut rapid. Acesta are o echipă de peste 30 oameni

Vicențiu Rahău, selecționer indoor FITS 2024: "Revine și Mikhail Baryshnikov de această dată cu o instalație video creată de marele regizor Jan Fabre, o instalație care a fost prezentă și la bienala de la Veneția".

Celebrul actor american John Malkovich va juca în piesa "În singurătatea câmpurilor de bumbac", alături de o actriță din Lituania, Ingeborga Dapkunaite.

Actorul Tim Robbins, cunoscut pentru rolul Andy Dufresne din Inchisoarea Îngerilor (The Shawshank Redemption), vine în calitate de regizor.

Iar actrița franceză Isabelle Adjani ne răsfață cu un spectacol recital, în premieră mondială, intitulat "Freamătul sufletului".

Cel puțin 200 de reprezentații se vor desfășura pe străzile și în piețele orașului. Încă din primul weeked, o trupă de artiști francezi va anima publicul cu grandiosul spectacol Pe urmele lui Moby Dick.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult