Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Controversă pe Instragram după ce Pink a postat o imagine cu cei doi copii ai ei

Cântăreaţa americană Pink a stârnit polemici pe reţelele de socializare după ce a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu cei doi copii ai ei, Willow şi Jameson, jucându-se la Memorialul Holocaustului din Berlin.

În trecere prin Berlin, cu ocazia turneului ei european, Pink a profitat de acest lucru pentru a-i duce pe Willow şi Jameson la Memorialul Holocaustului.

O imagine a acestei vizite publicată pe Instagram îi arată pe cei doi copii alergând în mijlocul pilonilor monumentului.

Imaginea a declanșat controverse, unele mesaje reproșându-i artistei lipsa de respect pentru victime.

Răspunsul lui Pink

Anticipând o astfel de reacție, Pink a scris: "Pentru toate comentariile, aceşti copii sunt în realitate evrei, la fel ca mine şi toată familia mamei mele. Pentru mine, este o celebrare a vieţii după moarte. Vă rog păstraţi-vă ura şi judecata pentru voi".

Aşa cum a scris revista People, Peter Eisenman, arhitectul Memorialului, a afirmat acum doi ani că fiecare este liber să viziteze locul în felul său. "Oamenii sar pe aceşti piloni dintotodeauna. Stau la soare, fac picnic, şi nu este grav", a declarat el pentru BBC în 2017. O afirmaţie intens promovată de cântăreaţă şi de fanii ei, scrie News.ro.

Citește și
Cum a pozat tânăra cu cel mai frumos posterior. Nu a lăsat loc imaginației - 6
Cum a pozat tânăra cu cel mai frumos posterior. Nu a lăsat loc imaginației

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult