Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit la doar 35 de ani

Actorul şi cântăreţul australian Johnny Ruffo a murit, vineri, la vârsta de 35 de ani. În urmă cu şase ani, artistul fusese diagnosticat cu cancer la creier.

Johnny Ruffo şi-a făcut prima apariţie în rolul personajului Chris Harrington în popularul serial australian "Home And Away" în 2013, la doi ani după ce a participat la finala X Factor Australia.

"Cu inima grea ne luăm rămas-bun de la iubitul nostru Johnny", se indică într-un anunţ postat pe pagina lui oficială de Instagram.

Actorul a părăsit această lume "înconjurat de iubita lui, Tahnee, şi de familie", adaugă anunţul, care-l descrie pe Ruffo drept un om foarte talentat şi fermecător.

În august 2017, Ruffo a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la creier şi a început să urmeze un "tratament agresiv" împotriva acestuia, notează DPA, citată de Agerpres

Citește și
om de afaceri sibiu
Moartea omului de afaceri Adrian Kreiner ridică mari semne de întrebare. Angajații săi au ținut un moment de reculegere

"Johnny a fost foarte hotărât şi a avut o voinţă puternică. A luptat până la final, cât a putut de mult. A fost un suflet atât de frumos, cu atât de multe de oferit. Te iubim, Johnny, şi ne vom aminti de tine pentru toată bucuria pe care ai adus-o în vieţile noastre. Odihneşte-te în pace", se precizează în anunţ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult