Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit Ron Ely, actorul care l-a interpretat pe Tarzan în anii '60. A fost mușcat de un leu în timpul filmărilor

Actorul american Ron Ely, care l-a interpretat pe Tarzan în anii '60, a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat, miercuri, familia sa, informează AFP.  

Rolul lui Ron Ely din serialul hollywoodian "Tarzan", difuzat în anii 1960, a adus pe ecrane o versiune actualizată a eroului, mai rafinat şi mai urban, care a ales să se întoarcă în jungla unde a fost crescut.

Actorul, cu un fizic impunător, ar fi realizat el însuşi cascadoriile, ceea ce i-a provocat răni în timpul filmărilor, în special una cauzată de o muşcătură de leu.

"Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată", a declarat miercuri fiica sa, Kirsten Ely, pe reţelele sociale.

Ron Ely s-a stins din viață pe 29 septembrie, în Santa Barbara, California, SUA.

Citește și
Constantin Anghelache
Doliu în fotbal. A murit Constantin Anghelache, fostul președinte de la Dinamo și Rapid

După încheierea celor două sezoane ale serialului "Tarzan", Ron Ely a continuat să joace, în principal în producţii de televiziune, în anii 1990.

Actorul este, de asemenea, autorul a două romane poliţiste.

În 2019, poliţia l-a împuşcat pe fiul său, Cameron, în timpul unei intervenţii ce a avut loc după moartea prin înjunghiere a soţiei lui Ron Ely, Valerie Lundeen Ely.

Potrivit poliţiei, Cameron, acuzat de agresiune cu cuţit, reprezenta o ameninţare. Actorul a intentat un proces, însă judecătorul a considerat că poliţia a acţionat în legitimă apărare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult