Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inspecţia Judiciară face un control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal

Inspecţia Judiciară a anunţat că, începând de joi, efectuează un control tematic la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal ce vizează activitatea desfăşurată în perioada 1 ianuarie 2018 - 31 iulie 2019.

 

Potrivit unui comunicat de presă al Inspecţiei Judiciare transmis Agerpres, perioada controlului va fi 1 - 9 august.

"Ce se verifică: modul de înregistrare, repartizare, precum şi prioritizarea soluţionării dosarelor şi lucrărilor; modul de respectare de către procurori a dispoziţiilor legale vizând verificarea competenţei de efectuare sau supraveghere a urmăririi penale şi, respectiv, declinarea de competenţă; modul de respectare de către procurori a dispoziţiilor legale în exercitarea atribuţiei de a conduce şi supraveghea activitatea organelor de cercetare penală în soluţionarea dosarelor penale înregistrate, precum şi a oricăror alte situaţii vizând managementul cauzei; modul de respectare de către procurori a dispoziţiilor legale în soluţionarea plângerilor vizând tergiversarea soluţionării dosarelor", se menţionează în comunicat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănaşu, acuzații grave: ”Monstrul care a luat-o pe Alexandra este protejat”

aCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult