Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Foarte frumos, mai venim”. Iubitorii sporturilor de iarnă s-au distrat în oraș, pe patine. Nu au lipsit nici căzăturile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Iubitorii sporturilor de iarnă, care nu au putut ajunge la munte în această minivacanță, s-au distrat în oraș, pe patine.  

În Alba Iulia și Cluj-Napoca, patinoarele s-au deschis de câteva zile, iar pe gheață a fost loc atât pentru începători, cât și pentru cei deja inițiați, care abia au așteptat momentul.

Desigur, nu au lipsit nici căzăturile, care au sporit râsul și veselia.

Patinoarul din cetatea Alba Carolina s-a dovedit neîncăpător pentru oamenii care au alunecat pe gheață. Distracția a fost la ea acasă, ca între prieteni. Băiat și fată: „Am mai și căzut, de multe ori, o dată, de vreo zece. Foarte distractiv chiar dacă nu știm să ne dăm”. Fetiță: „Foarte frumos, mai venim”.

De dragul celor mici, și părinții și-au pus patinele în picioare. Și s-a lăsat cu emoții.

Citește și
mița biciclista
Casa faimoasei Mița Biciclista, vedeta unui spectacol de lumini. Istoria proprietății primită cadou de Maria Mihăescu

Femeie: „A fost plăcut și pentru mine și pentru el, eu nu am mai patinat de zece ani și am nevoie de timp să îmi amintesc. Foarte bine pe patinoar cu emoțiile de rigoare”. Bărbat: „Nu am mai patinat anul acesta. Sper să nu luăm multe trânte. Cred că ne ajută și vremea nu este foarte frig afară”.

La Alba Iulia, o oră pe gheață costă 35 de lei, cu tot cu închiriatul patinelor.

Și la Cluj s-a deschis, sâmbătă, patinoarul. Cei mici au fost și cei mai nerăbdători, chiar dacă au început să patineze abia.

Copil: „De astăzi. Încerc și eu să mă descurc, am făcut-o mai mult pentru că eram curios și îmi place să fac și sport am și căzut deja de două-trei ori, dar nu grav”.

Mămică: „Este a doua oară când mergem la patinoar și am zis să ne petrecem timp împreună și cred că este o ocazie foarte bună să și învețe”.

Mămică: „O să venim pe timpul iernii pentru că ne place foarte mult, dar așa doar de distracție”.

La Cluj, intrarea costă 30 de lei, iar închiriatul patinelor alți 20 de lei. Patinoarul rămâne deschis până spre finalul iernii, mai exact, până la mijlocul lunii februarie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult