Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răsturnare de situație. Anunțul făcut de vicarul gay după 3 ani de la căsătoria cu Florin

Fotomodelul român Florin Marin și fostul vicarul gay cu 55 de ani mai în vârstă sunt din nou împreună, după ce timp de un an au avut o relație deschisă, scrie Daily Mail.

Florin Marin (27 de ani) și vicarul britanic Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, s-au cunoscut în mediul virtual și s-au căsătorit în aprilie 2017, după care s-au mutat în România. Dar, după doar câteva luni mai târziu, vicarul s-a mutat din nou în Anglia, deși cumpărase un apartament în Capitală, deranjat de viața de noapte a partenerului său.

Mai multe imagini cu cei doi descoperiți în galeria foto

Întors în țara natală, Clements a fost nevoit să trăiască o perioadă în casa unui prieten, iar Florin s-a stabilit ulterior în străinătate.

Citește și
Philip Clements
Vicarul gay rupe tăcerea despre relația cu modelul român. De ce nu îl părăsește pe Florin

În ciuda situației, Clements l-a iertat pe Florin, iar la finalul anului 2018 s-au împăcat, preotul anglican devăluind că este dispus să facă tot posibilul pentru a-și reface căsnicia cu Florin. Românul se mutase în Spania, unde lucra la o firmă de închiriat mașini, pe aeroportul din Alicante.

Potrivit Daily Mail, cei doi s-au mutat acum împreună în București, după ce timp de un an au avut o relație deschisă.

"Știu că nu trebuie să-l deranjez atunci când este ocupat și că trebuie să-i ofer spațiu. El merge în cluburile gay din București, o dată pe săptămână, iar eu sunt de acord cu asta. El se simte bine în mijlocul celor care sunt de aceeași vârstă cu el, este important când există o astfel de diferență de vârstă între parteneri. Amândoi am învățat multe în acești ani", a declarat fostul vicar pentru The Sun.

Potrivi sursei citate, Clements folosește banii din pensia de vicar și fost profesor pentru a plăti viața celor doi în București.

"Trebuie să fim atenți la cheltuieli, dar viața în România este mai ieftină decât în Anglia, astfel că sunt bani. Putem să ne permitem să mergem la cinema sau la restaurant ocazional", a spus bărbatul.

După ce și-au făcut publică relația, cei doi s-au confruntat cu un val de critici, însă fostul vicar a declarat că “nu sunt un cuplu dezgustător, așa cum susțin criticii lor” și că oamenii nu ar trebui să-i judece fără să-i cunoască.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult