Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fermier din America, câștigătorul unui concurs de măsurat dovleci. Cât măsoară gigantul dovleac

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un fermier care cultivă dovleci din statul Washington, a câștigat anul acesta, cea de-a 48-a competiție la "Safeway World Championship Pumpkin Weigh-Off", desfășurată în Half Moon Bay, California.

Jeff Uhlmeyer, din Olympia, Washington, a luat acasă un premiu de 19.709 dolari cu o tărtăcuță cântărind 2.191 de lire sterline, adică 993,8 kg. A câștigat locul al treilea în 2017. Jeff Uhlmeyer, câștigător: "A fost un sezon lung, dar am plantat sămânța în aprilie și am reușit să o polenizez la mijlocul lunii iunie. Și dovleacul a ajuns așa."

Anul trecut, concursul anual, cunoscut sub numele de „Super Bowl” de cântărire a dovleacului, a avut loc fără spectatori, din cauza restricțiilor pandemice. Jeff Uhlmeyer, câștigător: "Bune practici de sol. Echilibrează azotul, potasiul și fosforul și ajută plantele. Așa că, practic, m-am concentrat anul acesta și am revenit la elementele de bază."

Travis Gienger a câștigat concursul din 2020 cu o tărtăcuță cântărind 2.350 de lire sterline, adică 1065,9 kg, cel mai greu dovleac cântărit din America de Nord.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult