Un fermier din America, câștigătorul unui concurs de măsurat dovleci. Cât măsoară gigantul dovleac

Ultima actualizare: 12-10-2021 14:44

Un fermier care cultivă dovleci din statul Washington, a câștigat anul acesta, cea de-a 48-a competiție la "Safeway World Championship Pumpkin Weigh-Off", desfășurată în Half Moon Bay, California.

Jeff Uhlmeyer, din Olympia, Washington, a luat acasă un premiu de 19.709 dolari cu o tărtăcuță cântărind 2.191 de lire sterline, adică 993,8 kg. A câștigat locul al treilea în 2017.

Jeff Uhlmeyer, câștigător: "A fost un sezon lung, dar am plantat sămânța în aprilie și am reușit să o polenizez la mijlocul lunii iunie. Și dovleacul a ajuns așa."

Anul trecut, concursul anual, cunoscut sub numele de „Super Bowl” de cântărire a dovleacului, a avut loc fără spectatori, din cauza restricțiilor pandemice.

Jeff Uhlmeyer, câștigător: "Bune practici de sol. Echilibrează azotul, potasiul și fosforul și ajută plantele. Așa că, practic, m-am concentrat anul acesta și am revenit la elementele de bază."

Travis Gienger a câștigat concursul din 2020 cu o tărtăcuță cântărind 2.350 de lire sterline, adică 1065,9 kg, cel mai greu dovleac cântărit din America de Nord.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO