Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răspunsul unui șef pentru un angajat răcit care voia să lucreze de acasă a stârnit numeroase reacții

Un șef a stârnit ample dezbateri cu răspunsul pe care i l-a dat unui angajat care voia să lucreze de acasă, spunând că nu se simte bine din cauza „febrei fânului”, sau rinita alergică, cum mai este cunoscută.

Întâmplarea a avut loc în Australia și a fost publicată de un site de specialitate. În discuția făcută publică, angajatul i-a cerut șefului să lucreze de acasă, pentru că nu se simte bine.

„Buna dimineața. O să lucrez de acasă azi. Azi noapte m-a chinuit febra fânului și încă strănut și tușesc. Am destul de lucru să mă țină ocupat azi”, a scris angajatul.

Răspunsul șefului a stârnit numeroase reacții.

„Bună dimineața. Îmi pare rău că suferi de febra fânului. Vreau să te anunț că am fost informat că membrii echipei nu au permisiunea de a lucra de acasă pentru astfel de motive. Mi s-a explicat că dacă cineva se simte destul de bine încât să lucreze de acasă, atunci sunt îndeajuns de bine să lucreze de la birou. Deci ori va trebui să vii la birou ori să-ți iei o zi de concediu medical. Te rog anunță-mă ce ai decis”, a replicat superiorul.

The Aussie Corporate a publicat discuția pe contul de Instagram, unde oamenii au votat, iar 65% au fost de părere că răspunsul șefului a fost „nerezonabil”, în timp ce 11% au spus că este „rezonabil”. 24% au vrut să vadă și răspunsul angajatului înainte să decidă cine are dreptate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult