Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Proprietara unei case de pe Airbnb a trimis soției unui turist imagini compromițătoare, după ce a primit o recenzie negativă

Administratora unei proprietăți de pe Airbnb i-a trimis unei femei imagini suprinse pe camerele sale de supraveghere în care soțul ei este însoțit de o altă femeie. Totul a pornit după ce bărbatul a oferit o recenzie negativă.

Shawn Mackey a susținut că Pamela Fohler, proprietara de pe Airbnb, a încercat să-l ”stoarcă” de bani după ce acesta ar fi refuzat să plătească o taxă suplimentare, scrie The Sun.

Bărbatul din Mississippi închiriase o casă cu trei dormitoare în Tennessee pentru două nopți. Chiriașul plănuia să rămână la cazare cu trei dintre prietenii săi, dar i-a spus proprietarei că ar putea avea și alți prieteni la cină.

El a plătit 567 de dolari pe noapte, dar a refuzat să achite și o taxă suplimentară de 960 de dolari pentru că a adus la cazare mai mulți oaspeți decât a promis. Oamenii au încălcat mai multe reguli: au fumat în interior, deși acest lucru era interzis, au parcat în fața ușilor garajului și au făcut gălăgie, deranjând vecinii.

Proprietara i-a cerut bărbatului să elibereze locuința, iar bărbatul a decis atunci să îi scrie o recenzie proastă pe Airbnb și a solicitat o rambursare parțială a sumei, însă nu a primit.

Citește și
corturi
Corturi „romantice”, la 100 de euro pe noapte, în mijlocul unei camere de zi. Cazarea inedită oferită de un bărbat

După ce s-a lovit de refuzul bărbatului, administratora l-ar fi amenințat că va trimite prin e-mail soției lui imaginile de pe camerele de supraveghere care îl surprind alături de o altă femeie.

În e-mailul trimis de proprietară soției lui scria ironic: „Îmi place geanta ta, de unde ai luat-o?” alături de imaginile camerelor de supraveghere cu cei doi.

Bărbatul a dat-o în judecată pe proprietară pentru „daune financiare și daune aduse căsniciei sale”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult