Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a mers cu calul la drive-thru McDonald's. „Chiar aveam nevoie de o cafea”

Angajații unui McDonald's din Australia au rămas uimiți când au văzut o femeie care a venit la drive-thru pe un cal pentru a comanda un chai latte.

Imaginile care au făcut înconjurul internetului o arată pe femeie cum se îndreaptă încrezătoare spre ghișeu pentru a-și cumpăra o cafea, conform Daily Mail.

Comanda nu i-a fost refuzată, iar în video se poate vedea cum calul așteaptă răbdător ca stăpânul să plătească. Cei doi s-au îndreptat apoi spre ghișeul de ridicare a comenzii, unde alți angajați așteptau curioși.

Un purtător de cuvânt al restaurantului a declarat pentru Daily Mail Australia că ceea ce a făcut femeia este strict interzis din motive de securitate.

„Siguranța clienților noștri este prioritatea noastră principală. Avem reguli stricte de siguranță. Acest lucru nu este permis!” , a declarat purtătorul de cuvânt.

Videoclipul a fost postat pe TikTok și a fost vizualizat de peste 100.000 de ori, iar comentariile internauților n-au încetat să apară.

„Obișnuiam să fac asta tot timpul, de obicei refuză să te servească”, „Am încercat asta în anii '90 și mi s-a spus că nu se poate și nu am fost servit. Mă bucur să văd că s-a schimbat”, au comentat câteva persoane.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult