Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de 14 ani prins la volanul unei mașini, în Suceava. Pasagera din dreapta era mama lui

Un copil de 14 ani a fost prins la volanul unei mașini în Suceava, iar pasagera din drepta era chiar mama lui. Femeia le-a spus polițiștilor că ea i-a dat voie fiului ei să conducă autoturismul, care pe deasupra avea și ITP și asigurarea expirate.  

Polițiștii suceveni de la Secția Rurală Gălănești au avut un veritabil șoc marți noaptea, când au oprit o mașină Kia, scrie Monitorul de Suceava.

Aceasta virase brusc stânga când îi văzuse și a oprit, iar oamenii legii au descoperit apoi că la volan se afla un copil de 14 ani, iar în dreapta lui era chiar mama minorului.

Femeia a spus că ea și-a lăsat copilul să conducă

Femeia în vârstă de 38 de ani le-a spus polițiștilor că ea și-a lăsat copilul să conducă pe un drum din comună, iar după verificări s-a constatat că mașina are inspecția tehnică periodică expirată din data de 5 septembrie 2023, iar polița de asigurare este de asemenea expirată.

Femeia a încasat o amendă de 2.000 de lei și s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea spre conducere a unui vehicul fără permis de conducere. 

Citește și
tir in casa
Un șofer a intrat cu tirul într-o casă din Maramureș: ”Și-a văzut moartea cu ochii, Doamne ferește!”. Cum s-a întâmplat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult