(P) Predicții pentru cele 4 partide de foc din Liga Campionilor din această săptămână!

advertorial

În zilele de 25 și 26 februarie se joacă ultimele patru meciuri din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Sunt patru partide de foc, care au ca și cap de afiș confruntarea de pe Santiago Bernabeu, dintre Real Madrid și Manchester City.

 

NAPOLI vs FC BARCELONA (25 februarie, ora 22:00)

 

Confruntarea dintre Napoli și Barcelona se desfășoară sub auspicii speciale, din cauza epidemiei de coronavirus din Italia. La un moment dat se pusese problema ca meciul se fie amânat, dar s-a decis să se respecte programul.

Fundașul central Koulibaly a jucat un singur meci în ultimele două luni pentru Napoli și este incert. Absența sa ar fi foarte importantă. De partea cealaltă, catalanii au mai mulți absenți din prima echipă, în frunte cu Luis Suarez.

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Echipă probabilă Napoli: Ospina – Lorenzo, Manolas, Maksimovic, Rui – Ruiz, Demme, Zielinsji – Politano, Mertens, Insigne

Absent: Malcuit

Echipă probabilă FC Barcelona: Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Firpo – Jong, Busquets, Arthur – Messi, Griezmann, Fati

Absenți: Sergi Roberto, Alba, Dembele, Suarez

Predicții:

• Napoli și FC Barcelona sunt neînvinse în ultimele șase meciuri din Liga Campionilor. Un pariu pe „X” are cota 4.40.

• În același timp, se întâlnesc două echipe cu mentalitate ofensivă. Selecția „peste 2.5 goluri” are cota 1.64.

CHELSEA vs BAYERN MUNCHEN (24 februarie, ora 22:00)

 

Aparent, dubla confruntare dintre Chelsea și Bayern are o favorită clară, aceasta fiind campioana Germaniei. Bayern este și în acest sezon o mașină de fotbal. Nu va fi o surpriză dacă va ajunge în finală.

Ruben Loftus-Cheek și-a revenit după accidentare, dar a fost doar rezervă în ultimul meci al lui Chelsea. De partea cealaltă, Hernandez a fost recuperat și va juca în centrul apărării, ceea ce înseamnă că Boateng va fi rezervă. Perisic și Sule vor lipsi sigur.

Echipă probabilă Chelsea: Caballero – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – James, Jorginho, Kovacic, Alonso – Willian, Giroud, Mount

Absent: Kante

Echipă probabilă Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Hernandez, Alaba, Davies – Kimmich, Thiago – Coman, Muller, Gnabry – Lewandowski

Absenți: Perisic, Sule

Predicții:

Bayern este o echipă solidă și ar trebui să câștige acest meci. Un pariu pe „2” solist are cota 1.80. Selecția poate fi de top la biletul zilei la PariuriX.com. Echipa germană are cota 2.20 să conducă chiar de la pauză.

LYON vs JUVENTUS (26 februarie, ora 22:00)

 

Lyon are un sezon decent în Franța, dar s-ar putea ca forma sportivă să nu fie un argument decisiv într-o dublă confruntare cu Juventus-ul lui Ronaldo.

De la Lyon lipsesc cinci jucători, inclusiv căpitanul Depay. În weekend, lyonezii au jucat într-un sistem cu trei fundași centrali, semn că au pregătit o strategie defensivă pentru meciul cu Juventus. Campioana Italiei are o singură absență mai importantă, cea a lui Khedira.

Echipă probabilă Lyon: Lopes – Tete, Andersen, Denayer, Marcal – Tousart, Mendes – Traore, Aouar, Terrier – Dembele

Absenți: Depay, Kone, Reine-Adelaide, Solet, Rafael

Echipă probabilă Juventus: Szczecsny – Danilo, Bonucci, Chiellini, Sandro – Ramsey, Betancur, Matuidi – Cuadrado, Dybala, Ronaldo

Absenți: Khedira, Demiral, Douglas Costa

Predicții:

• Juventus nu se poate împiedica de Lyon, dacă vrea să cucerească trofeul în acest sezon. Campioana Italiei are forța să câștige prima manșă, cota pentru victoria ei fiind 1.90.

• Echipa italiană a marcat minim două goluri în 5 din ultimele 6 meciuri din Liga Campionilor. Selecția „Juventus peste 1.5 goluri” are cota 1.94.

REAL MADRID vs MANCHESTER CITY (26 februarie, ora 22:00)

 

Cel puțin până după judecarea apelului făcut la TAS, Manchester City este exclusă din Liga Campionilor pentru sezonul următor, din cauza încălcării Fair-Play-ului financiar. Cu atât mai mare este ambiția englezilor de a câștiga trofeul în acest an.

„Albii” nu pot conta pe Eden Hazard și pe Marco Asensio, doi jucători importanți. De partea cealaltă, Sterling și Sane sunt incerți, însă e foarte probabil ca ei să fie recuperați până la ora meciului.

Echipă probabilă Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, F. Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Isco

Absenți: Hazard, Asensio

Echipă probabilă Manchester City: Ederson – Walker, Fernandinho, Laporte, B. Mendy – Bruyne, Rodrigo, D. Silva – B. Silva, Aguero, Sterling

Absenți: -

Predicții:

• În 36 din ultimele 40 meciuri jucate de Real Madrid în Liga Campionilor s-au marcat minim trei goluri. Un pariu pe selecția „peste 2.5 goluri” are cota 1.65.

• Pentru o cotă mai mare, de 4.75, se poate încerca și un pariu pe selecția „Real Madrid -1 handicap asiatic”.
 

Articol recomandat de sport.ro
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin
(P) Ediția a doua a Festivalului Suflet de România a adus tot ce ne face bine pe Domeniul Regal Săvârșin

În weekend, festivalul Suflet de România a oferit participanților ocazia să călătorească într-un sat atemporal, în vremea șezătorilor de altădată.

(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

Recomandări
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează"

Sudul României se va transforma în deșert, dacă terenurile degradate de agricultură intensivă și secetă nu vor fi protejate.

Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani
Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani

Militarii ruşi au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte trupe americane, după decizia juntei din Niger de a expulza forţele SUA din ţară, relatează News.ro, care citează The Guardian.

Se forează în stâncă primul tunel al viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești. Cum arată
Se forează în stâncă primul tunel al viitoarei autostrăzi Sibiu-Pitești. Cum arată

După ani de așteptări, autostrada Sibiu-Pitești, începe să prindă contur. Lucrările avansează, la primul tunel forat în stâncă, pe viitorul drum de mare viteză.