(P) Colecteaza deseurile electrice si electronice in mod responsabil si usor cu ajutorul aplicatiei DEEECollect

aplicatie DEEECollect

Durata de viata a echipamentelor electrice si electronice este una relativ scurta, din acest motiv, orice persoana s-a regasit macar o data in situatia de a se debarasa de astfel de deseuri.

In acest scop, pentru a promova un comportament civilizat si responsabil fata de mediul inconjurator, Fundatia Telekom Romania si Patrula de Reciclare au lansat aplicatia DEEECollect (deseuri de echipamente electrice si electronice) care faciliteaza procesul de colectare a deseurilor. In categoria deseurilor electrice si electronice intra bateriile si acumulatorii uzati, dar si neoanele arse.

Nu doar cetatenii pot folosi aplicatia gratuita DEEECollect, ci si companiile si institutiile pot beneficia de serviciile de colectare si reciclare, pe care aceasta le ofera.

Deseurile aruncate la intamplare sau pastrate prea mult timp devin toxice si polueaza natura, amenintandu-ne astfel sanatatea. Poti sa renunti la ele intr-un mod simplu, rapid si gratuit, predandu-le la reciclare prin aplicatia DEEECollect.

Aplicatia este realizata cu sprijinul Fundatiei Telekom Romania si este disponibila in Google Play Store pentru smartphone cu sistem de operare Android. Autentificarea se poate face prin intermediul Facebook, adresa de email sau Google+.

Citește și
Crimeea ar fi rămas parte a Ucrainei, dacă Kievul ar fi respectat „cu sinceritate ceea ce s-a convenit”

Cu ajutorul aplicatiei DEEECollect poti afla care este cel mai apropiat punct de colectare si unde poti depozita deseuri electrice. De asemenea, exista o harta interactiva care iti arata punctele de colectare in functie de locul in care te afli si de tipul de deseu pe care doresti sa il predai.

In cazul deseurilor electrice mari si grele poti chema serviciul local de colectare sa le preia gratuit de acasa sau de la locul de munca.

In plus, DEEECollect iti ofera posibilitatea de a semnala prezenta deseurilor electrice abandonate in orice alt loc decat punctele de colectare, oriunde te-ai afla in tara.

De asemenea, trebuie sa stii ca deseurile electrice colectate prin intermediul aplicatiei DEEECollect contribuie la performanta echipelor scolare locale, care participa la programul national de educatie de mediu „Patrula de Reciclare”. Astfel, cu orice aparat electric sau electronic predat ajuti copiii din comunitatea ta sa castige un premiu la noua editie a programului.

Obiectivul proiectului este ca fiecare dintre noi sa inteleaga importanta reciclarii deseurilor electrice ca singura modalitate legala de protectie a mediul inconjurator si de reducere a nivelului de poluare!

Descarca aplicatia de AICI!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Scene neverosimile la FC U Craiova - Ceahlăul! Adrian Mititelu a intrat pe teren: "Nemernicule, ieși afară!"
FOTO Scene neverosimile la FC U Craiova - Ceahlăul! Adrian Mititelu a intrat pe teren: "Nemernicule, ieși afară!"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) ME TIME într-un 1SHOT! Dacă vrei să mergi mai departe, începi cu o pauză!
(P) ME TIME într-un 1SHOT! Dacă vrei să mergi mai departe, începi cu o pauză!

Trăim într-o lume agitată, care ne ține mereu în mișcare.

(P) Profi, cel mai mare angajator privat de la noi, recunoscut ca Top Employer în România. Iată ce îl diferențiază
(P) Profi, cel mai mare angajator privat de la noi, recunoscut ca Top Employer în România. Iată ce îl diferențiază

Profi este cel mai mare angajator privat de la noi, cu peste 28.000 de angajați în aproximativ 1.750 de magazine proprii și Partener prezente în aproape 870 de localități urbane și rurale.

(P) Campania #cuMamaLaMamo: Cum poți dona mamei tale mamografia de pe abonament
(P) Campania #cuMamaLaMamo: Cum poți dona mamei tale mamografia de pe abonament

Pe întreaga durată a lunii octombrie, abonatele (dar și abonații) Regina Maria pot dona mamelor lor mamografia inclusă integral din abonament.

Recomandări
Oligarhul fugar prorus, Ilan Şor, susține că
Oligarhul fugar prorus, Ilan Şor, susține că "ideea europeană a murit în Republica Moldova". Atac direct la Maia Sandu

Oligarhul fugar prorus moldovean Ilan Şor a negat, într-un interviu recent, că ar fi încercat să cumpere voturi şi susţine totodată că ideea europeană a murit în Republica Moldova după referendumul câştigat „la mustaţă” de forţele proeuropene.

Decizia care i-a salvat viața lui Adrian, un român de 37 de ani prins în dezastrul din Spania:
Decizia care i-a salvat viața lui Adrian, un român de 37 de ani prins în dezastrul din Spania: "Am luat câinele și m-am dus"

Mulți români pentru care Spania este a doua casă trec, în continuare, prin momente teribile după inundațiile catastrofale.

Corespondență Știrile PRO TV | Măsuri extreme luate de civili în apropierea Casei Albe. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri
Corespondență Știrile PRO TV | Măsuri extreme luate de civili în apropierea Casei Albe. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri

Lupta pentru Casa Albă rămâne strânsă între Donald Trump și Kamala Harris. Potrivit sondajelor, candidata democraților are un avantaj în rândul femeilor, iar republicanul are de partea sa mai mulți bărbați.